Föreläsning i Malmö

14 oktober 2019 kl 18:30-21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Kockum Fritid, Västra Varvsgatan 8, Malmö

Självledarskap och förändringsvilja

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att leda dig själv och förändra det du vill. Varmt välkommen!

 

 

399 kr

Hej och varmt välkommen till min föreläsning om självledarskap och förändringsvilja.

Jag föreläser om medvetet självledarskap och menar att oavsett om du arbetar som ledare eller ej så är du alltid ledare och ansvarig för ditt eget liv. Självledarskap handlar om hur du tar aktiva beslut, tar ansvar för dina handlingar och därmed kan påverka resultatet av hur din verklighet kommer att se ut.Oavsett vilka verktyg vi har för kommunikation, försäljning, kundservice, förändring eller arbetsglädje handlar det inte om att veta vad de används till eller hur de fungerar. Det handlar om att veta varför verktygen fungerar för att de skall vara fullt effektiva och för att vi skall bli trygga med oss själva i användandet av dem och uppnå de resultat vi själva vill. Det är här det börjar.

Här är några punkter ur min föreläsning:

•  Det är skillnad på sunt förnuft och sunt beteende.
•  Arbetsglädje kommer inifrån,
•  Värderingar är den viktigaste drivkraften,
•  Negativ feedback är en tillgång,
•  Bli inifrånstyrd istället för utifrånstyrd.
•  Det är NU som skapar din framtid.

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Här kan du läsa vad andra tycker om min föreläsning: www.torkildskold.se/omdomen

Boka biljetter här!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jag hade höga förväntningar på denna föreläsning och de uppfylldes verkligen! Rakt, ärligt, energiskt och känslosamt. Mycket bra!

Om föreläsningen i Luleå, 29 november 2018

Hej!
En fantastisk bra och tänkvärd föreläsning. Jag var där med min svärdotter och vi diskuterade mycket om beteende på hemvägen. Vi fick en tankeställare båda två och en del väldigt bra instrument att använda, bla. i bemötandet av andra (upprörda barn mm) och hur man kan vända på saker till något positivt, istället för tvärt om.
Ett varmt tack
Eivor

Eivor om föreläsningen i Göteborg, 6 september 2017

Hej!
Mycket bra föreläsning, det är så viktigt det du säger och svårt i praktiken. Alla skulle behöva lyssna på din förläsning.
Alla individer förtjänar att må så bra som möjligt - men långt ifrån alla förstår att det börjar utifrån en själv & hur vi väljer att "se" på oss själva & andra :) / Ann Englund

Ann om föreläsningen i Luleå, 29 november 2018
Föreläsning i Malmö