Föreläsning i Malmö

14 oktober 2019 kl 18:30-21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Kockum Fritid, Västra Varvsgatan 8, Malmö

Självledarskap och förändringsvilja

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att leda dig själv och förändra det du vill. Varmt välkommen!

JUST NU HÖSTKAMPANJ: 295 kr per biljett

 

399 kr 295 kr

Hej och varmt välkommen till min föreläsning om självledarskap och förändringsvilja.

Jag föreläser om medvetet självledarskap och menar att oavsett om du arbetar som ledare eller ej så är du alltid ledare och ansvarig för ditt eget liv. Självledarskap handlar om hur du tar aktiva beslut, tar ansvar för dina handlingar och därmed kan påverka resultatet av hur din verklighet kommer att se ut.Oavsett vilka verktyg vi har för kommunikation, försäljning, kundservice, förändring eller arbetsglädje handlar det inte om att veta vad de används till eller hur de fungerar. Det handlar om att veta varför verktygen fungerar för att de skall vara fullt effektiva och för att vi skall bli trygga med oss själva i användandet av dem och uppnå de resultat vi själva vill. Det är här det börjar.

Här är några punkter ur min föreläsning:

•  Det är skillnad på sunt förnuft och sunt beteende.
•  Arbetsglädje kommer inifrån,
•  Värderingar är den viktigaste drivkraften,
•  Negativ feedback är en tillgång,
•  Bli inifrånstyrd istället för utifrånstyrd.
•  Det är NU som skapar din framtid.

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Här kan du läsa vad andra tycker om min föreläsning: www.torkildskold.se/omdomen

 

Just nu höstkampanj: 295 kr per biljett (ord. 399 kr)

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tack! Det var jättebra och inspirerande! Och roligt!

Ksenia om föreläsningen i Stockholm, 10 oktober 2017

Hej Torkild!
Både jag och min kollega tyckte väldigt mycket om din föreläsning. Du bjöd på dig själv och gav exempel på många tänkvärda och igenkännande situationer.
Tack för en inspirerande kväll som gav mig mycket tankar. Nu gäller det bara att hålla fast vid dem och börja förändringen till att bli VD :)
Lena Larsson

Lena om föreläsningen i Sölvesborg, 28 februari 2017

Vi är väldigt nöjda med din föreläsning många tips och tankar fick man med sig som man har nytta av i det privata och arbetet.
Jag kommer att boka in min sambo så fort tillfälle ges..
Tack

Henrik om föreläsningen i Umeå, 29 maj 2018
Föreläsning i Malmö