Föreläsning i Trollhättan

10 oktober 2019 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Magnus Åbergsgymnasiet, Karlstorpsvägen 159, Trollhättan

Livet ska levas, inte bara överlevas – 12 faktorer för att skapa tillit och må bra.

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

JUST NU HÖSTKAMPANJ: 295 kr per biljett.

Du får också mängdrabatt där var femte biljett är utan kostnad, tex köp 5 betala för 4.

395 kr 295 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken. Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet. Denna kvällen ger jag dig en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen för att träna din inre tillit och därmed skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som arbetslivet.I föreläsningen belyser jag viktiga komponenter som:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra.
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Tillit är grunden för en bra självkänsla och bra självförtroende.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

 

Just nu får du sista minuten pris 295 kr (ord. 395 kr)

Boka biljetter här!

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Hej jag är väldigt glad över att jag gick på din föreläsning, fick mig en tankeställare över vår prestationsångest i vårt privatliv och arbetsliv. Gick därifrån med ett leende på läpparna. Du är inspirerande för alla åldrar jag ska börja träna på att berömma mig själv och öka min medvetenhet :)

Marie om föreläsningen i Lidköping, 17 januari 2018

Hej och tack för ännu en alldeles jättebra föreläsning med många goa tankar som väcktes till liv. Så sant du berättar på ditt alldeles otroligt genomtänkta sätt. Jag har aldrig själv gillat ordet mål men dröm det låter ju helt fantastiskt. Jag jobbar på Region Kalmar Län i Nybro där för övrigt jag var på din föreläsning 14/1. Berättade imorse för mina kollegor på fikan om din föreläsning och alla satt tysta och lyssnade när jag försökte återberätta din föreläsning lite snabbt på en kvart och på ditt härliga sätt som bara du kan. Hoppas jag snart får komma på din nästa. Tack och tack för en superbra föreläsning med både glädje och sorg och med många-Wake up call- Lena o Lennart

Lennart om föreläsningen i Växjö, 2 april 2019

Fantastiskt bra! Som grädde på moset då jag har för några år sedan gått in i väggen och jag själv börjat blomma ut. Så detta var ett härligt bevis på att jag som andra tycker är ego. Så grymt tack❤️ För idag.
Med vänlig hälsning, Lotta Klang

Charlotte om föreläsningen i Stockholm, 13 mars 2018
Föreläsning i Trollhättan