Föreläsning i Mjölby

8 oktober 2019 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Mjölby Kulturscen, Lagmansgatan 34, Mjölby

Livet ska levas, inte bara överlevas – 12 faktorer för att skapa tillit och må bra.

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

JUST NU HÖSTKAMPANJ: 295 kr per biljett.

Du får också mängdrabatt där var femte biljett är utan kostnad, tex köp 5 betala för 4.

395 kr 295 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken. Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet. Denna kvällen ger jag dig en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen för att träna din inre tillit och därmed skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som arbetslivet.I föreläsningen belyser jag viktiga komponenter som:

  • 12 faktorer för att skapa tillit och må bra
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Tillit är grunden för en bra självkänsla och bra självförtroende.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

 

Just nu får du sista minuten pris 295 kr (ord. 395 kr)

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Du är en underbar, humoristisk inspiratör, som levererar dina sanningar utifrån dina upplevelser på ett fantastiskt lärorikt sätt.
Om jag tyckte kursen var bra?
Den är fantastisk!
Alla borde ha en Torkild hemma ;-)
Dina sanningar kommer även bli mina. Tack! ☺❤

Marie-Louise om föreläsningen i Södertälje, 10 april 2018

Mkt bra föreläsning. Stor igenkänningsfaktor. Trovärdigt då den grundas på egen erfarenhet och lång arbetslivserfarenhet. Väckte många tankar om hur jag vill leva mitt liv! Rekommenderade din föreläsning direkt till mina kollegor dagen efter.

Elisabethe om föreläsningen i Motala, 13 februari 2018

Hej!

Föreläsningen var väldigt bra. Den var personlig och tog upp dem viktigaste allmänpsykologiska ämnena som berör vårt samhälle just nu. Därtill lyckades Torkild att gå ett steg vidare och prata om lite lättsammare I-landsproblem och gav en rejäl motivationspush samt nya tankeställare.
Det som överraskade mig mest och imponerade på mig, var hans inbjudan att under pausen och efter föreläsningen komma till honom för lite personlig vägledning. Han menade det på allvar, lyssnade och gav handfasta råd med en liten glimt i ögat. Det som behövs för att man själv ska börja fundera på sina egna problemlösningar.

Bra jobbat, Torkild! Tummen upp från oss båda som besökte din föreläsning.

Bästa hälsningar
Britta och Adam från Bålsta

Adam om föreläsningen i Enköping, 12 mars 2018
Föreläsning i Mjölby