Föreläsning i Helsingborg

7 oktober 2019 kl 18:30 - 22:00, arrangeras av Torkild Sköld

Good Morning + Helsingborg, Gustav Adolf gata 47, Helsingborg

Claes Schmidt Sara Lund och Torkild Sköld – Två människor på livets scen.

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för livet. Varmt välkommen!

Du får mängdrabatt där var femte biljett är utan kostnad, tex köp 5 betala för 4.

395 kr

Claes Schmidt Sara Lund – Från man till människa

En underhållande och interaktiv inspirationsföreläsning om de normer och värderingar som styr våra liv och hindrar oss från att tänka logiskt.

Vi är drygt 7 miljarder människor på jorden och det finns inte två människor som är likadana. Ändå blir vi förvånade att människor är olika.

Därför handlar föreläsningen inte om mig som transvestit, utan varför du tycker att det är konstigt att människor är olika.
Mitt primära syfte är att inspirera åhörarna att tänka nya tankar och få dem att förstå att verkligheten är det som pågår just nu. Från Man till Människa är en föreläsning som boostar energi och inspirerar till nya tankesätt.
Mer info på www.saralund.se

 


Torkild Sköld – Personligt Ledarskap 

Torkild föreläser om medvetet personligt ledarskap och menar att oavsett om du arbetar som ledare eller ej så är du alltid livets direktör och ansvarig för ditt eget liv. Personligt ledarskap handlar om hur du tar aktiva beslut, tar ansvar för dina handlingar och därmed kan påverka resultatet av hur din verklighet kommer att se ut.

Genom berättelser med igenkänning och aha-upplevelser delar Torkild Sköld med sig av tips och förhållningssätt för att bygga ett bättre personligt ledarskap – en uppgift som inte går att outsourca. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Efter Torkilds föreläsning har du fått massor av inspiration, skratt och tårar samt konkreta och effektiva metoder för att komma vidare på egen hand.


Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Varmt välkommen!

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Hej!
Det var inte riktigt vad jag hade förväntat mig. Det var mycket bättre!
Du framförde ett allvarligt ämne på ett trevligt och humoristiskt sätt.
Tack!

M v h

Marie

Marie om föreläsningen i Malmö, 8 maj 2017

Så himla bra och inspirerande! Känslan att jag skulle kunna förändra världen när jag åkte hem gav mig en nytändning. Du är en av dem bästa jag lyssnat på, fortsätt med det du gör. Tack för en fantastisk kväll! Med vänlig hälsning, Jenna (Älmhult)

Jenna om föreläsningen i Älmhult, 20 mars 2017

Hej och Tack för att jag fick komma på din föreläsning, den var super bra. Många bra tankar började rulla igång. Jag är chef och fick mig en och annan funderare på hur jag kan hjälpa min personal till ett gladare tänkande och en mera positiv inställning. Jag fick denna föreläsning av min fru så jag är jätte nöjd! Hoppas du kommer tillbaka åt detta hållet i Sverige snart igen för då kommer jag iallafall sitta bänkad på någon rad. Ha en fantastisk dag.

Lennart om föreläsningen i Nybro, 14 januari 2019
Föreläsning i Helsingborg