Föreläsning i Helsingborg

7 oktober 2019 kl 18:30 - 22:00, arrangeras av Torkild Sköld

Good Morning + Helsingborg, Gustav Adolf gata 47, Helsingborg

Livet ska levas och inte bara överlevas.

En inspirerande föreläsning med Claes Schmidt Sara Lund och Torkild Sköld full av insikter, skratt och konkreta verktyg för livet. Varmt välkommen!

JUST NU HÖSTKAMPANJ: 295 kr per biljett.

Du får också mängdrabatt där var femte biljett är utan kostnad, tex köp 5 betala för 4.

395 kr 295 kr

Claes Schmidt Sara Lund – Från man till människa

En underhållande och interaktiv inspirationsföreläsning om de normer och värderingar som styr våra liv och hindrar oss från att tänka logiskt.

Vi är drygt 7 miljarder människor på jorden och det finns inte två människor som är likadana. Ändå blir vi förvånade att människor är olika.

Därför handlar föreläsningen inte om mig som transvestit, utan varför du tycker att det är konstigt att människor är olika.
Mitt primära syfte är att inspirera åhörarna att tänka nya tankar och få dem att förstå att verkligheten är det som pågår just nu. Från Man till Människa är en föreläsning som boostar energi och inspirerar till nya tankesätt.
Mer info på www.saralund.se

 


Torkild Sköld – Personligt Ledarskap 

Torkild föreläser om medvetet personligt ledarskap och menar att oavsett om du arbetar som ledare eller ej så är du alltid livets direktör och ansvarig för ditt eget liv. Personligt ledarskap handlar om hur du tar aktiva beslut, tar ansvar för dina handlingar och därmed kan påverka resultatet av hur din verklighet kommer att se ut.

Genom berättelser med igenkänning och aha-upplevelser delar Torkild Sköld med sig av tips och förhållningssätt för att bygga ett bättre personligt ledarskap – en uppgift som inte går att outsourca. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Efter Torkilds föreläsning har du fått massor av inspiration, skratt och tårar samt konkreta och effektiva metoder för att komma vidare på egen hand.


Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

 

Just nu höstkampanj: 295 kr per biljett (ord. 395 kr).

Boka biljetter här!

 

Varmt välkommen!

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jättebra föreläsning och jag kommer garanterat ha det här med händer, medvetande och resultat med mig i bagaget för resten utav mitt liv. Du har jättebra liknelser i din föreläsning som alla kan relatera till.
Stort tack, kommer rekommendera denna föreläsning för alla jag känner.

Kenneth om föreläsningen i Helsingborg, 11 januari 2018

Blev tipsad av en vän om din föreläsning, hon hade redan gått en gång och skulle gå igen. Hon tyckte att det var sååå bra och jag blev nyfiken. Vi är ganska lika och jag tänkte att om hon tycker det är så bra att hon går en gång till så är det värt att hänga på. Och Gud vilken tur att jag gjorde det!!!!!!! Jag har aldrig varit på en föreläsning som har gett mig så mycket. Den kunde inte heller kommit mer passande i livet än vad den gjorde. Jag kände mig stärkt, fundersam, häpen, glad, och tusen andra känslor efter att ha lyssnat på dig. Så fort jag kom hem tipsade jag flera jag känner om att gå på din föreläsning om de får möjlighet. Alla behöver höra det du har att säga. Jag kan inte nog tacka dig för alla verktyg du gav mig igår. Du är en fantastisk människa och JAG kommer också gå på din föreläsning igen nästa gång du är i närheten!! Kram

Om föreläsningen i Sölvesborg, 28 februari 2017

Tack för en bra och engagerande föreläsning, Torkild! Det var som du sa egentligen inget nytt men vi behöver bli påminda om att göra det vi vet att vi kan och "borde". Tillit, kommunikation, att vara, att sträcka på sig, att agera. Tack för att du vågade vara sårbar. Det blev mer äkta då.

Om föreläsningen i Linköping, 3 september 2019
Föreläsning i Helsingborg