Föreläsning i Stockholm

30 september 2019 kl 18:30 - 22:00, arrangeras av Torkild Sköld

ABF-huset, Sveavägen 41, Stockholm

Claes Schmidt Sara Lund och Torkild Sköld – Två människor på livets scen.

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för livet. Varmt välkommen!

Du får mängdrabatt där var femte biljett är utan kostnad, tex köp 5 betala för 4.

395 kr

Claes Schmidt Sara Lund – Från man till människa

En underhållande och interaktiv inspirationsföreläsning om de normer och värderingar som styr våra liv och hindrar oss från att tänka logiskt.

Vi är drygt 7 miljarder människor på jorden och det finns inte två människor som är likadana. Ändå blir vi förvånade att människor är olika.

Därför handlar föreläsningen inte om mig som transvestit, utan varför du tycker att det är konstigt att människor är olika.
Mitt primära syfte är att inspirera åhörarna att tänka nya tankar och få dem att förstå att verkligheten är det som pågår just nu. Från Man till Människa är en föreläsning som boostar energi och inspirerar till nya tankesätt.
Mer info på www.saralund.se

 


Torkild Sköld – Personligt Ledarskap 

Torkild föreläser om medvetet personligt ledarskap och menar att oavsett om du arbetar som ledare eller ej så är du alltid livets direktör och ansvarig för ditt eget liv. Personligt ledarskap handlar om hur du tar aktiva beslut, tar ansvar för dina handlingar och därmed kan påverka resultatet av hur din verklighet kommer att se ut.

Genom berättelser med igenkänning och aha-upplevelser delar Torkild Sköld med sig av tips och förhållningssätt för att bygga ett bättre personligt ledarskap – en uppgift som inte går att outsourca. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Efter Torkilds föreläsning har du fått massor av inspiration, skratt och tårar samt konkreta och effektiva metoder för att komma vidare på egen hand.


Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Varmt välkommen!

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Hej!
En fantastisk bra och tänkvärd föreläsning. Jag var där med min svärdotter och vi diskuterade mycket om beteende på hemvägen. Vi fick en tankeställare båda två och en del väldigt bra instrument att använda, bla. i bemötandet av andra (upprörda barn mm) och hur man kan vända på saker till något positivt, istället för tvärt om.
Ett varmt tack
Eivor

Eivor om föreläsningen i Göteborg, 6 september 2017

Jag tycker att föreläsningen var fantastiskt lärorik och inspirerade till att tänka i nya/andra banor

Roland om föreläsningen i Lycksele, 27 november 2018

Hej! Vi alla från jobbet var väldigt nöjda med föreläsningen! Pratade om att vi alla skulle velat ha haft med oss vissa personer som också skulle ha fått tagit del av din föreläsning. Det var bara positiv feedback från mina medarbetare!

Sedan:
Önskade när jag satt och lyssnade att jag skulle haft med mig hela familjen, min svägerska och hon å han.... Ja alla borde lyssna och börja tänka om! Sedan har jag själv som mantra till mina barn att; -du är unik som du är det finns bara en som du och du är unik. Men efter din föreläsning kunde jag förklara sakligare vad jag menar med dessa ledord. Sak är sak och person är person du kan aldrig bli fel som person, du kan göra fel saker men aldrig bli fel som person. - Eller när jag är arg på dig är det för sakerna du gjort eller inte gjort, inte över dig som person.
Jag tackar personligen! Tack!

Mina medarbetare tackar! Vi var väldigt nöjda och fick någonting att tänka på och det är att vi skall göra vårt bästa för att, förändra vårt förhållningssätt gentemot varandra. Jag måste kunna förändra mitt beteende innan jag kan kräva att andra gör det
(Förskolan Solkattens pedagoger).
Mvh Emma Jansson

Emma om föreläsningen i Arboga, 6 mars 2019
Föreläsning i Stockholm