Föreläsning i Göteborg

25 september 2019 kl 18:30-21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Kongressen, Folkets hus, Olof Palmes plats, Göteborg

Självledarskap och förändringsvilja

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att leda dig själv och förändra det du vill. Varmt välkommen!

 

399 kr

Hej och varmt välkommen till min föreläsning om självledarskap och förändringsvilja.

Jag föreläser om medvetet självledarskap och menar att oavsett om du arbetar som ledare eller ej så är du alltid ledare och ansvarig för ditt eget liv. Självledarskap handlar om hur du tar aktiva beslut, tar ansvar för dina handlingar och därmed kan påverka resultatet av hur din verklighet kommer att se ut.Oavsett vilka verktyg vi har för kommunikation, försäljning, kundservice, förändring eller arbetsglädje handlar det inte om att veta vad de används till eller hur de fungerar. Det handlar om att veta varför verktygen fungerar för att de skall vara fullt effektiva och för att vi skall bli trygga med oss själva i användandet av dem och uppnå de resultat vi själva vill. Det är här det börjar.

Här är några punkter ur min föreläsning:

•  Det är skillnad på sunt förnuft och sunt beteende.
•  Arbetsglädje kommer inifrån,
•  Värderingar är den viktigaste drivkraften,
•  Negativ feedback är en tillgång,
•  Bli inifrånstyrd istället för utifrånstyrd.
•  Det är NU som skapar din framtid.

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Här kan du läsa vad andra tycker om min föreläsning: www.torkildskold.se/omdomen

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Hej!
Igår var tredje gången jag var på din föreläsning, tidigare genom mitt jobb och nu privat. Igår tog jag med mig min dotter för jag tycker de budskap du vill förmedla är klockrena, till både ung som gammal. Både jag och min dotter lämnade föreläsningen eftertänksamma men nöjda.
Du är väl värd talarpriset och fortsätt med det du gör, att inspirera!

// Åsa

Åsa om föreläsningen i Fagersta, 5 mars 2019

Kära Torkild!
Många tankar har startats efter din föreläsning. Dina ordval: självanställd, sak o person-diskussionen, uppfostringsblommorna tulpan, ros o kaktus, m.m, berikar min tankevärld så här mitt i livet. Du skapade starka bilder speciellt din berättelse om utvecklingssamtalet som du blev åhörare till. Som lärare själv grät jag inombords.
Tack för din generositet o för en tankeväckande kväll i Norrtälje.

Om föreläsningen i Norrtälje, 28 januari 2019

Jag, min sambo och två av mina kollegor var på din föreläsning igår. Vi alla tyckte din föreläsning var superbra! Tack för att du delade med dig av alla verktyg och erfarenheter. Du är inspirerande och har en otrolig förmåga att fånga intresse hos din publik. Vi kommer bära med oss dina modeller och kloka ord. Tusen tack! Och vi alla kommer starkt rekommendera andra att gå på dina föreläsningar. Allt gott!

Maria om föreläsningen i Umeå, 29 maj 2018
Föreläsning i Göteborg