Föreläsning i Skövde

24 september 2019 kl 18:30-21:00, arrangeras av Attiko

Skövde Stadsteater, Trädgårdsgatan 9, Skövde

Torkild Sköld – Personligt Ledarskap

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att leda dig själv och förändra det du vill. Varmt välkommen!

399 kr

Torkild Sköld – Personligt Ledarskap

Torkild föreläser om medvetet personligt ledarskap och menar att oavsett om du arbetar som ledare eller ej så är du alltid livets direktör och ansvarig för ditt eget liv. Personligt ledarskap handlar om hur du tar aktiva beslut, tar ansvar för dina handlingar och därmed kan påverka resultatet av hur din verklighet kommer att se ut.

Oavsett vilka verktyg vi har för kommunikation, försäljning, kundservice, förändring eller arbetsglädje handlar det inte om att veta vad de används till eller hur de fungerar. Det handlar om att veta varför verktygen fungerar för att de skall vara fullt effektiva och för att vi skall bli trygga med oss själva i användandet av dem och uppnå de resultat vi själva vill.

Genom berättelser med igenkänning och aha-upplevelser delar Torkild Sköld med sig av tips och förhållningssätt för att bygga ett bättre personligt ledarskap – en uppgift som inte går att outsourca. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Efter Torkilds föreläsning har du fått massor av inspiration, skratt och tårar samt konkreta och effektiva metoder för att komma vidare på egen hand.

Torkild är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Han har jobbat med ledarskap i mer än 30 år både i Sverige och internationellt. Han har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där han arbetade med ledande befattningar inom Ving och från IT-branschen. Sedan 2003 har Torkild arbetat med ledarskapsutbildningar. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev Torkild utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare.

Varmt välkommen!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Hej Torkild !

Jag tyckte att föreläsningen var väldigt bra. Mycket tänkvärda saker mycket verktyg att ta med sej.
Tack för en mycket trevlig kväll vi kommer att rekommendera flera andra att gå till dina föreläsningar
mvh Erica

Erica om föreläsningen i Jönköping, 23 mars 2017

Fantastisk inspirerande, energigivande, roligt o bitvis blandat med några tårar
Tack för en givande kväll och jag tar med mig några saker att förhålla mig till.

Susanne om föreläsningen i Borlänge, 23 januari 2019

Det var en mycket mycket bra föreläsning, kändes äkta och genuint.

Jimmy om föreläsningen i Stockholm, 13 mars 2018
Föreläsning i Skövde