Föreläsning i Örebro

23 september 2019 kl 18:30-21:00, arrangeras av Attiko

Conventum Club 700, Olof Palmes Torg 1, Örebro

Torkild Sköld – Personligt Ledarskap

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att leda dig själv och förändra det du vill. Varmt välkommen!

399 kr

Torkild Sköld – Personligt Ledarskap

Torkild föreläser om medvetet personligt ledarskap och menar att oavsett om du arbetar som ledare eller ej så är du alltid livets direktör och ansvarig för ditt eget liv. Personligt ledarskap handlar om hur du tar aktiva beslut, tar ansvar för dina handlingar och därmed kan påverka resultatet av hur din verklighet kommer att se ut.

Oavsett vilka verktyg vi har för kommunikation, försäljning, kundservice, förändring eller arbetsglädje handlar det inte om att veta vad de används till eller hur de fungerar. Det handlar om att veta varför verktygen fungerar för att de skall vara fullt effektiva och för att vi skall bli trygga med oss själva i användandet av dem och uppnå de resultat vi själva vill.

Genom berättelser med igenkänning och aha-upplevelser delar Torkild Sköld med sig av tips och förhållningssätt för att bygga ett bättre personligt ledarskap – en uppgift som inte går att outsourca. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Efter Torkilds föreläsning har du fått massor av inspiration, skratt och tårar samt konkreta och effektiva metoder för att komma vidare på egen hand.

Torkild är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Han har jobbat med ledarskap i mer än 30 år både i Sverige och internationellt. Han har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där han arbetade med ledande befattningar inom Ving och från IT-branschen. Sedan 2003 har Torkild arbetat med ledarskapsutbildningar. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev Torkild utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare.

Varmt välkommen!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Otroligt inspirerande och utvecklande. Väcker många tankar. Framfört på ett superbra och roligt sätt.

Om föreläsningen i Sundsvall, 14 september 2017

Jag tyckte den var bra. Blev glad av den. Du har en förmåga att förklara svåra saker med både hjärta och hjärna.
Vänliga hälsningar
Sophia Lindgren

Sophia om föreläsningen i Stockholm, 24 april 2019

Hej Torkild!
En mycket bra föreläsning som jag behövde just nu. Att skapa sig självkänsla, ta reda på sitt varför och att skilja på sak och person. Det är endast jag som kan välja att förändra, se det positiva i saker och lära mig av det som händer och skapa mig min landningsbana och vara pilot i mitt liv. Mitt problem just nu är att jag gör mycket (för mycket) många gånger för att göra andra nöjda och jag har frågat mig själv varför jag gör så....
Att ta reda på var jag vill vara, hur jag vill må, ha balans och ta reda på vad som är viktigt för just mig har föreläsningen inspirerat mig. Tack!
Kram Malin

Malin om föreläsningen i Hässleholm, 6 mars 2018
Föreläsning i Örebro