Föreläsning i Gävle

12 september 2019 kl 18:30-21:00, arrangeras av Attiko

Central Teatern, Joe Hill-platsen, Gävle

Torkild Sköld – Personligt Ledarskap

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att leda dig själv och förändra det du vill. Varmt välkommen!

399 kr

Torkild Sköld – Personligt Ledarskap

Torkild föreläser om medvetet personligt ledarskap och menar att oavsett om du arbetar som ledare eller ej så är du alltid livets direktör och ansvarig för ditt eget liv. Personligt ledarskap handlar om hur du tar aktiva beslut, tar ansvar för dina handlingar och därmed kan påverka resultatet av hur din verklighet kommer att se ut.

Oavsett vilka verktyg vi har för kommunikation, försäljning, kundservice, förändring eller arbetsglädje handlar det inte om att veta vad de används till eller hur de fungerar. Det handlar om att veta varför verktygen fungerar för att de skall vara fullt effektiva och för att vi skall bli trygga med oss själva i användandet av dem och uppnå de resultat vi själva vill.

Genom berättelser med igenkänning och aha-upplevelser delar Torkild Sköld med sig av tips och förhållningssätt för att bygga ett bättre personligt ledarskap – en uppgift som inte går att outsourca. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Efter Torkilds föreläsning har du fått massor av inspiration, skratt och tårar samt konkreta och effektiva metoder för att komma vidare på egen hand.

Torkild är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Han har jobbat med ledarskap i mer än 30 år både i Sverige och internationellt. Han har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där han arbetade med ledande befattningar inom Ving och från IT-branschen. Sedan 2003 har Torkild arbetat med ledarskapsutbildningar. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev Torkild utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare.

Varmt välkommen!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Hej bästa Torkild!

Jag var på din första föreläsning för ett par år sedan, och den förändrade hela mitt liv. Jag har ändrat mitt mindset från att tycka synd om mig själv och skylla ifrån tråkiga saker som händer på andra, till att ta ansvar för hur jag reagerar på det jag blir serverad. Jag är en mycket lyckligare människa, som klarar av mina motgångar mycket bättre, vilket ger mig stor framgång både privat och i mitt jobb. Så TACK! Din nya föreläsning gjorde mig heller inte besviken. Jag som sällan sätter mål (men som lär mina elever att göra det, japp, kände mig träffad) kände en stor lättnad i att det du pratade om är precis så jag gör. Jag bara kör. Jag tar med mig så mycket från kvällens föreläsning och om någon tvekar på om det är värt det, kan jag meddela att jag hade betalt en nolla till för dina föreläsningar. Du är grym!

Kram Emelie

Emelie om föreläsningen i Helsingborg, 12 mars 2019

Hej
Tack för en fantastisk föreläsning. Så bra och så mycket kloka ord och tänkande.
Har manat på min arbetsgivare att vi alla på jobbet ska få gå och lyssna på dig, hoppas att det går i lås.
Helt klart kommer jag i alla fall lyssna på dig igen, vid nått tillfälle.
Ha det bra och lycka till därute.
Med vänlig hälsning Mikaela

Mikaela om föreläsningen i Borlänge, 23 januari 2019

Otroligt bra, skratt och en del gråtklumpar i halsen. Kloka ord som man vet och behöver påminnas om! All lycka till dig i livet och stort tack, mvh Ulrika

Ulrika om föreläsningen i Hudiksvall, 22 januari 2019
Föreläsning i Gävle