Föreläsning i Karlstad

11 september 2019 kl 18:30-21:00, arrangeras av Attiko

Nöjesfabriken, Karlagatan 42, Karlstad

Torkild Sköld – Personligt Ledarskap

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att leda dig själv och förändra det du vill. Varmt välkommen!

399 kr

Torkild Sköld – Personligt Ledarskap

Torkild föreläser om medvetet personligt ledarskap och menar att oavsett om du arbetar som ledare eller ej så är du alltid livets direktör och ansvarig för ditt eget liv. Personligt ledarskap handlar om hur du tar aktiva beslut, tar ansvar för dina handlingar och därmed kan påverka resultatet av hur din verklighet kommer att se ut.

Oavsett vilka verktyg vi har för kommunikation, försäljning, kundservice, förändring eller arbetsglädje handlar det inte om att veta vad de används till eller hur de fungerar. Det handlar om att veta varför verktygen fungerar för att de skall vara fullt effektiva och för att vi skall bli trygga med oss själva i användandet av dem och uppnå de resultat vi själva vill.

Genom berättelser med igenkänning och aha-upplevelser delar Torkild Sköld med sig av tips och förhållningssätt för att bygga ett bättre personligt ledarskap – en uppgift som inte går att outsourca. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Efter Torkilds föreläsning har du fått massor av inspiration, skratt och tårar samt konkreta och effektiva metoder för att komma vidare på egen hand.

Torkild är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Han har jobbat med ledarskap i mer än 30 år både i Sverige och internationellt. Han har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där han arbetade med ledande befattningar inom Ving och från IT-branschen. Sedan 2003 har Torkild arbetat med ledarskapsutbildningar. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev Torkild utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare.

Varmt välkommen!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tack för igår!
Jag tror din föreläsning kommer rädda vår familj & ja hela mitt liv.

Mannen var med & det var dejt 1 av 12 detta året, världens bästa dejt.

När föreläsningen var slut sa han ”jag ska ha ett armband” det slutade med två fantastiska armband som påminner oss om det vi behöver tänka på för att må bra och förändra vårt sätt att leva och se på livet.

Det kommer rädda våra barn som kommer få en mycket bättre uppfostran & en bättre självkänsla än vad deras föräldrar haft fram till nu!

Dags att åka till gymmet, pass 4/100.

Jag vill må bättre & du gav mig det bästa igår, du sa att jag inte behöver något verktyg, jag har redan det bästa, MIG SJÄLV!!!

Marika om föreläsningen i Karlskrona, 15 januari 2019

Hej. Klockren och mycket väl genomförd föreläsning Torkild. Du lyckades fånga min uppmärksamhet på ett mycket bra sätt.
Du har förstått att man måste ha små stunder i en föreläsning så att publiker ska slappna av innan du fortsätter. Jag gillar väldigt mycket ditt sätt och knyta ihop säcken i slutet.
Som sagt mycket intressant och jag vill gärna komma och lyssna på dig fler gånger. Ha en fin dag. Jean

Jean om föreläsningen i Nybro, 14 januari 2019

Hej Torkild.

Jag tycket föreläsningen var toppen och mycket tänkvärd. Att du också gör den personlig och flexar mellan en allvarlig och en mer lättsam ton gör att där finns en perfekt dynamik som håller upp intresset hela vägen.

Stort tack för inspirationen att ta befälet över sitt eget liv och sluta gnälla på andra.

Om föreläsningen i Lund, 8 mars 2018
Föreläsning i Karlstad