Föreläsning i Enköping

10 september 2019 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Korsängsskolans aula, Korsängsgatan 10, Enköping

Självledarskap och förändringsvilja

Boka tidigt pris 295 kr inkl. moms t.o.m 31/7

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att leda dig själv och förändra det du vill. Varmt välkommen!

Just nu får du mängdrabatt där var femte biljett är utan kostnad, tex köp 5 betala för 4.

395 kr 295 kr

Hej och varmt välkommen till min föreläsning om självledarskap och förändringsvilja.

Jag föreläser om medvetet självledarskap och menar att oavsett om du arbetar som ledare eller ej så är du alltid ledare och ansvarig för ditt eget liv. Självledarskap handlar om hur du tar aktiva beslut, tar ansvar för dina handlingar och därmed kan påverka resultatet av hur din verklighet kommer att se ut.Oavsett vilka verktyg vi har för kommunikation, försäljning, kundservice, förändring eller arbetsglädje handlar det inte om att veta vad de används till eller hur de fungerar. Det handlar om att veta varför verktygen fungerar för att de skall vara fullt effektiva och för att vi skall bli trygga med oss själva i användandet av dem och uppnå de resultat vi själva vill. Det är här det börjar.

Här är några punkter ur min föreläsning:

•  Det är skillnad på sunt förnuft och sunt beteende.
•  Arbetsglädje kommer inifrån,
•  Värderingar är den viktigaste drivkraften,
•  Negativ feedback är en tillgång,
•  Bli inifrånstyrd istället för utifrånstyrd.
•  Det är NU som skapar din framtid.

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Här kan du läsa vad andra tycker om min föreläsning: www.torkildskold.se/omdomen

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ett jätte stort tack till dig för en fin och tankeväckande föreläsning. Kommer definitivt att ha hjälp av detta i min vardag främst familjen men så också på jobbet.

Tack för att du finns /Kristina

Kristina om föreläsningen i Lund, 8 mars 2018

Hej!
Jag hade mycket trevligt och fick lära mig en hel del nytt om mig själv. Jag inser att jag identifierat mig som en patient i väldigt många år och din föreläsning fick mig att verkligen fundera på detta.
Det var även mycket underhållande.

Tack och fortsätt med ditt jobb! Du gör skillnad.

Sofie om föreläsningen i Laholm, 22 november 2018

Jag tyckte det var en mycket inspirerande och matnyttig föreläsning. Mycket skratt och tårar. Många tankar kring sina val i livet, hur man förhåller sig till sig själv och andra.
Rekommenderar varmt att gå på denna föreläsning om man får möjligheten.

Lina om föreläsningen i Huddinge, 14 februari 2019
Föreläsning i Enköping