Föreläsning i Enköping

10 september 2019 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Korsängsskolans aula, Korsängsgatan 10, Enköping

Självledarskap och förändringsvilja

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att leda dig själv och förändra det du vill. Varmt välkommen!

Just nu får du mängdrabatt där var femte biljett är utan kostnad, tex köp 5 betala för 4.

395 kr

Hej och varmt välkommen till min föreläsning om självledarskap och förändringsvilja.

Jag föreläser om medvetet självledarskap och menar att oavsett om du arbetar som ledare eller ej så är du alltid ledare och ansvarig för ditt eget liv. Självledarskap handlar om hur du tar aktiva beslut, tar ansvar för dina handlingar och därmed kan påverka resultatet av hur din verklighet kommer att se ut.Oavsett vilka verktyg vi har för kommunikation, försäljning, kundservice, förändring eller arbetsglädje handlar det inte om att veta vad de används till eller hur de fungerar. Det handlar om att veta varför verktygen fungerar för att de skall vara fullt effektiva och för att vi skall bli trygga med oss själva i användandet av dem och uppnå de resultat vi själva vill. Det är här det börjar.

Här är några punkter ur min föreläsning:

•  Det är skillnad på sunt förnuft och sunt beteende.
•  Arbetsglädje kommer inifrån,
•  Värderingar är den viktigaste drivkraften,
•  Negativ feedback är en tillgång,
•  Bli inifrånstyrd istället för utifrånstyrd.
•  Det är NU som skapar din framtid.

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Här kan du läsa vad andra tycker om min föreläsning: www.torkildskold.se/omdomen

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Hej,
Tack för mycket bra föreläsning.
Det kändes som riktigt uppvaknande efteråt. Jag som har levt i 40 år o inte kunnat förstå mina återkommande perioder med nedstämdhet.
Nu förstår jag att jag inte kunde skilja mellan sak o person.
Nu kommer jag fokusera på att inse hur värdefull jag är som person, en unik individ som kan leva fullt ut.
Tack för mycket inspiration, skratt o alla verktygen för att slipa min diamant.

Grazyna om föreläsningen i Hässleholm, 6 mars 2018

Är mitt emellan två jobb, familjeliv och kände att jag behövde lite hjälp med att bestämma mig o våga ta nya steg i livet. Väldigt intresserad av psykologi och personlig utveckling. Denna föreläsningen var väldigt intressant, var lite orolig över att somna då jag inte sovit mycket natten innan men ICKE! Satt som klistrad och lyssnade.
TACK! FÖR EN TOPPEN FÖRELÄSNING!

Om föreläsningen i Ånge, 24 september 2018

Torkild,
Kvällens föreläsning var magisk. Du berättar med en sådan inlevelse och kraft att ingen lämnas oberörd. Och som du bjuder på dig själv och delar med dig av ditt innersta. Du är stor!!

Peter om föreläsningen i Ystad, 7 september 2017
Föreläsning i Enköping