Föreläsning i Västerås

9 september 2019 kl 18:30-21:00, arrangeras av Attiko

Carlforsska Gymnasiet, Sångargatan 1, Västerås

Torkild Sköld – Personligt Ledarskap

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att leda dig själv och förändra det du vill. Varmt välkommen!

399 kr

Torkild Sköld – Personligt Ledarskap

Torkild föreläser om medvetet personligt ledarskap och menar att oavsett om du arbetar som ledare eller ej så är du alltid livets direktör och ansvarig för ditt eget liv. Personligt ledarskap handlar om hur du tar aktiva beslut, tar ansvar för dina handlingar och därmed kan påverka resultatet av hur din verklighet kommer att se ut.

Oavsett vilka verktyg vi har för kommunikation, försäljning, kundservice, förändring eller arbetsglädje handlar det inte om att veta vad de används till eller hur de fungerar. Det handlar om att veta varför verktygen fungerar för att de skall vara fullt effektiva och för att vi skall bli trygga med oss själva i användandet av dem och uppnå de resultat vi själva vill.

Genom berättelser med igenkänning och aha-upplevelser delar Torkild Sköld med sig av tips och förhållningssätt för att bygga ett bättre personligt ledarskap – en uppgift som inte går att outsourca. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Efter Torkilds föreläsning har du fått massor av inspiration, skratt och tårar samt konkreta och effektiva metoder för att komma vidare på egen hand.

Torkild är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Han har jobbat med ledarskap i mer än 30 år både i Sverige och internationellt. Han har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där han arbetade med ledande befattningar inom Ving och från IT-branschen. Sedan 2003 har Torkild arbetat med ledarskapsutbildningar. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev Torkild utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare.

Varmt välkommen!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jag har varit på många inspirationsföreläsningar men det här va nåt annat. Det är inte bara inspiration eller föreläsning utan faktiskt en påminnelse om att jag ansvarar för mitt eget liv, att jag är jag och gör egna val.
Jag var på föreläsningen med några kollegor och vi kände alla att vi fick många aha-upplevelser och gick därifrån med en härlig känsla

Josefine om föreläsningen i Märsta, 7 februari 2019

Otroligt mycket aha-upplevelser, igenkänning, pepp och skratt. En riktigt givande föreläsning som jag kompletterar med att följa på facebook. Hoppas kunna styra mitt liv i bra riktningar med nya verktygen. Rekommenderas verkligen! Tack!

Om föreläsningen i Ängelholm, 2 mars 2017

Tusen tack för en makalöst bra föreläsning i går eftermiddag på Rival i Stockholm.

På ett personligt och humoristiskt sätt förklarade du varför det egentligen enkla och självklara blir så svårt. Mycket uppskattat med enbart några blädderblocksark visade du på hur varje människa kan bli pilot på sin egen resa och ledare över sitt eget liv.

Du är världens bästa på att vara Torkil Sköld !

Henrik om föreläsningen i Stockholm, 13 mars 2018
Föreläsning i Västerås