Föreläsning i Finspång

4 september 2019 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Kulturhuset Finspång, Bergslagsvägen 29, Finspång

Självledarskap 2.0 – Må bättre med tillitsfull kommunikation

Boka tidigt pris 295 kr inkl. moms t.o.m 31/7

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

Du får mängdrabatt där var femte biljett är utan kostnad, tex köp 5 betala för 4.

395 kr 295 kr

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi alla är ledare i vårt egna liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken. När du har lärt dig att leda dig själv så måste du lära dig att känna tillit till andra människor. Känna tilliten att de har förmågan att leda sina liv utifrån deras förutsättningar och verklighetsbild.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de bort att leva. Med ”Tillitsfull Kommunikation” ger jag dig verktyg att hantera ditt liv och förstå grundläggande saker med din verklighet. Detta hjälper dig förhoppningsvis till att komma till insikt och lära dig att hantera din känslopalett på ett tillitsfullt sätt. Att ge och känna tillit är svårt och det måste övas. Och det är hög tid att börja nu.

Vad är det nya? Det kommer du med all säkerhet först förstå efter det att du har upplevt det, om ens då. För det mesta som du har upplevt i livet och sedan ska återberätta blir ändå bara en efterhandskonstruktion. Jag ger dig en insiktsfull föreläsning för att kunna skapa nya upplevelser.

Sagt om mig 
Torkild är en rasande skicklig humoristisk inspiratör som drar stor publik, land och rike runt. Han levererar sina sanningar utifrån egna upplevelser på ett pedagogiskt sätt. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Som civilekonom, yrkesofficer, utbildare och föreläsare har han arbetat med ledarskap i över 30 år både i Sverige och utomlands.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jag tyckte att föreläsningen var mycket bra, enkelt beskrivet, komiskt, allvarligt och självklart "sunt förnuft" egentligen. Det svåra är ju att försöka sluta prestera när man väl börjat, tar med mig några av dina verktyg...
Viktigt att poängtera det där om sak/person...vet att skolorna arbetar med detta, särskilt med de barn som har särskilt stöd, fast alla barn/elever bör få detta inpräntat redan i låg ålder. Ska introducera detta på högre nivå än innan med mina blommor hemma typ rosen och kaktusen...Tack för några Aha-upplevelser i Helsingborg 11/1 2018

Therese om föreläsningen i Helsingborg, 11 januari 2018

För mig helt klockren! Jag fick upp många reflektioner kring min bakgrund och uppväxt men minst lika många idéer och kraft att ta emot framtiden. Stort tack för din ärlighet och engagemang! Du berör verkligen!

Sofie om föreläsningen i Landskrona, 16 maj 2018

Tack för en fantastisk föreläsning! Känslosam, många skratt, många igenkänningar och framförallt en ögonöppnare. Sak och person har fått en helt ny betydelse för mig.

Susanne om föreläsningen i Varberg, 9 januari 2019
Föreläsning i Finspång