Föreläsning i Finspång

4 september 2019 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Kulturhuset Finspång, Bergslagsvägen 29, Finspång

Självledarskap 2.0 – Träna din inre tillit.

Boka tidigt pris 295 kr inkl. moms t.o.m 31/7

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

Du får mängdrabatt där var femte biljett är utan kostnad, tex köp 5 betala för 4.

395 kr 295 kr

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken. Att ge och känna tillit är svårt men det är nödvändigt och det måste övas för utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet. Med ”Självledarskap 2.0 ger jag dig en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen för att träna din inre tillit och därmed skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som arbetslivet.I föreläsningen belyser jag viktiga komponenter som:

  • Framgång bygger på tillit.
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Vägen till nya beteenden och vanor
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Torkild är en rasande skicklig humoristisk inspiratör som drar stor publik, land och rike runt. Med storytelling levererar han sina sanningar utifrån egna upplevelser på ett pedagogiskt sätt. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Som civilekonom, yrkesofficer, utbildare och föreläsare har han arbetat med ledarskap i över 30 år både i Sverige och utomlands.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tack för en väldigt bra och tänkvärd föreläsning Torkild. Det var många saker som jag tar med mig och speciellt detta med att skilja på sak och person.

Paula om föreläsningen i Stockholm, 19 november 2018

Kompisen och jag var helnöjda. 10 av 10. Inspirerande, tänkvärt, roligt, fängslande, modigt, gripande.
Perfekt Alla ❤ns Dag-present till oss själva!

Om föreläsningen i Karlshamn, 14 februari 2018

Tack för en fantastisk föreläsning! Känslosam, många skratt, många igenkänningar och framförallt en ögonöppnare. Sak och person har fått en helt ny betydelse för mig.

Susanne om föreläsningen i Varberg, 9 januari 2019
Föreläsning i Finspång