Föreläsning i Linköping

3 september 2019 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Katedralsskolan, Platensgatan 20, Linköping

Framgång bygger på tillit – träna din inre tillit och uppnå det du vill.

Boka tidigt pris 295 kr inkl. moms t.o.m 31/7

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

Du får mängdrabatt där var femte biljett är utan kostnad, tex köp 5 betala för 4.

395 kr 295 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken. Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet. Denna kvällen ger jag dig en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen för att träna din inre tillit och därmed skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som arbetslivet.I föreläsningen belyser jag viktiga komponenter som:

  • Inre och yttre kommunikation
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Tillit är grunden för en bra självkänsla och bra självförtroende.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jag tyckte din föreläsning var mycket inspirerande och tankeväckande. Du blandar humor och allvar på ett sätt som gör det både lätt och intressant och lyssna på. Jag kommer rekommendera dig till mina nätverk. Tack för en fantastisk kväll.
Med vänlig hälsning,
Marianne

Marianne om föreläsningen i Stockholm, 9 november 2017

Hej!
Mycket inspirerande, lätta konkreta tips och idéer att ta till sig som är användbara i sin vardag. Mycket fint att du bjuder på dig själv gällande din tuffa uppväxt som barn. Berörande, men också ett exempel på att det kan gå bra ändå. /Stefan

Stefan om föreläsningen i Vänersborg, 10 april 2019

Hej Torkild
Det var en mycket givande föreläsning med många skratt och aha-upplevelser.
Jag var där tillsammans med mina driftledare som också var mycket nöjda.

Hälsningar
Victoria

Victoria om föreläsningen i Lund, 8 mars 2018
Föreläsning i Linköping