Föreläsning i Västervik

2 september 2019 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Best Western Plus Västerviks Stadshotell, Storgatan 3, Västervik

Framgång bygger på tillit – träna din inre tillit och uppnå det du vill.

Boka tidigt pris 295 kr inkl. moms t.o.m 31/7

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

Du får mängdrabatt där var femte biljett är utan kostnad, tex köp 5 betala för 4.

395 kr 295 kr

Ny föreläsning med Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken. Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet. Denna kvällen ger jag dig en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen för att träna din inre tillit och därmed skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som arbetslivet.I föreläsningen belyser jag viktiga komponenter som:

  • Inre och yttre kommunikation
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Tillit är grunden för en bra självkänsla och bra självförtroende.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jag åkte direkt hem efter föreläsningen och strök över mina mål i min kalender. Mål som varit desamma med lite variation under årens lopp, mål som jag ständigt misslyckas att nå. Det var så befriande för mig att få till mig att jag kan tänka på ett annat sätt! Tack för en inspirerande föreläsning!

Om föreläsningen i Stockholm, 24 april 2019

Tack för en fantastiskt inspirerande föreläsning! Du har en otrolig förmåga att inspirera och du har verkligen fått mig att tänka till gällande hur jag agerar i olika situationer, ser fram emot en spännande framtid!
Gnällkepsen har nu fått en egen krok i köket och kommer garanterat att användas flitigt av hela familjen :)

Sara om föreläsningen i Kristianstad, 29 september 2016

En jättebra föreläsning, igen. Massa tänkvärt som verkligen får mig att reflektera över mina tankar och hur mina val påverkar mutt liv. Efter förra årets föreläsning vågade jag äntligen ta flygplanet, utan att se landningsbanan och bytte jobb efter 30 år i samma yrke. När jag tog det beslutet tänkte jag på dina ord.

Om föreläsningen i Varberg, 9 januari 2019
Föreläsning i Västervik