Föreläsning i Nyköping

29 augusti 2019 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Pensionärernas hus, Västra Trädgårdsgatan 53, Nyköping

Självledarskap och förändringsvilja

Boka tidigt pris 295 kr inkl. moms t.o.m 31/7

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att leda dig själv och förändra det du vill. Varmt välkommen!

 

395 kr 295 kr

Hej och varmt välkommen till min föreläsning om självledarskap och förändringsvilja.

Jag föreläser om medvetet självledarskap och menar att oavsett om du arbetar som ledare eller ej så är du alltid ledare och ansvarig för ditt eget liv. Självledarskap handlar om hur du tar aktiva beslut, tar ansvar för dina handlingar och därmed kan påverka resultatet av hur din verklighet kommer att se ut.Oavsett vilka verktyg vi har för kommunikation, försäljning, kundservice, förändring eller arbetsglädje handlar det inte om att veta vad de används till eller hur de fungerar. Det handlar om att veta varför verktygen fungerar för att de skall vara fullt effektiva och för att vi skall bli trygga med oss själva i användandet av dem och uppnå de resultat vi själva vill. Det är här det börjar.

Här är några punkter ur min föreläsning:

•  Det är skillnad på sunt förnuft och sunt beteende.
•  Arbetsglädje kommer inifrån,
•  Värderingar är den viktigaste drivkraften,
•  Negativ feedback är en tillgång,
•  Bli inifrånstyrd istället för utifrånstyrd.
•  Det är NU som skapar din framtid.

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen. Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Här kan du läsa vad andra tycker om min föreläsning: www.torkildskold.se/omdomen

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kanon bra föreläsning. Lättsam och underhållande. Ditt budskap kom verkligen fram på ett bra sätt.
Tack Torkild.

Brittmarie om föreläsningen i Kungälv, 22 maj 2018

Fantastiskt bra. Vi känner oss så ”påfyllda” alla fem som deltog.

Stort TACK!

Thomas om föreläsningen i Stockholm, 9 november 2017

En något annorlunda föreläsning, som både har skratt och allvar i. Uppskattade verkligen att lyssna på Torkild som var väldigt inspirerande och satte igång tankar på en! Tankar som man egentligen har tänkt men inte hört någon säga högt. Hur man är unik och att det bara finns en av mig, man vågar inte berömma sig själv för bra saker man gör i livet för att det är lite tabu! Framför allt så fick jag en härlig känsla som fick mig att ta ett slutgiltigt beslut kring mitt jobb, att våga ta plats och göra d man tror på! Fantastiks föreläsning som jag rekommenderar att alla ska gå på!! Själv ska jag hålla utkik efter nästa föreläsning i närheten!! Tack!

Emina om föreläsningen i Kalmar, 12 januari 2017
Föreläsning i Nyköping