Föreläsning i Kalmar

13 maj 2019 kl 18:30 – 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Calmar Stadshotell, Storgatan 14, Kalmar

Släpp taget och lita på ditt nakna jag – grunden till resultat.

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

 

395 kr

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken. Att ge och känna tillit är svårt men det är nödvändigt och det måste övas för utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet. Med ”Lita på ditt nakna jag” ger jag dig en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen för att träna din inre tillit och därmed skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som arbetslivet.I föreläsningen belyser jag viktiga komponenter som:

  • Framgång bygger på tillit.
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Vägen till nya beteenden och vanor
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Torkild är en rasande skicklig humoristisk inspiratör som drar stor publik, land och rike runt. Med storytelling levererar han sina sanningar utifrån egna upplevelser på ett pedagogiskt sätt. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Som civilekonom, yrkesofficer, utbildare och föreläsare har han arbetat med ledarskap i över 30 år både i Sverige och utomlands.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och privatpersoner full med skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

 

DSC_0293

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Du träffade huvudet på spiken.
Kändes som om manuset va skrivet direkt till mig. Det du säger är ju logiskt och självklart när man hör det!
Nu ska jag bara efterleva det!
Jag har iallafall fått verktygen för att lyckas med det.
Tack!
Mvh
Fredrik

Fredrik om föreläsningen i Strängnäs, 15 november 2017

Tack för en inspirerande föreläsning! Du håller uppe intresset hela tiden du föreläser. Jag tar framförallt med mig vikten av att skilja på sak och person, det är nog bland det viktigaste vi kan lära oss för att kunna lära oss känna självkärlek. Tack!:)

Ulrika om föreläsningen i Malmö, 12 oktober 2017

Hej
Detta var min andra föreläsning från dig . Denna gången var vi där både jag , frun och åtta anställda . Och vad tycker jag då . Ja hur börjar man ? Fem stjärnor av fem för att inte krångla till det för mycket . För det första är du en fantastisk föreläsare med många ingredienser i tårtan . 2,5 timme gick av bara farten . Inspiration, insikt allvar och inte minst humor . Helt klart den bästa föreläsningen inom detta område jag vart på . Jag tror att även resten av vårt sällskap fick en hel del att tänka på . Vi tar detta vidare i fikarummet imorgon och med oss genom resten av livet. Tack

Håkan om föreläsningen i Lycksele, 27 november 2018
Föreläsning i Kalmar