Föreläsning i Kiruna

8 maj 2019 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Malmfältens Folkhögskola, Campingvägen 3, Kiruna

Självledarskap 2.0 – Träna din inre tillit.

Boka tidigt pris 295 kr inkl. moms t.o.m 15/4

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

Du får mängdrabatt där var femte biljett är utan kostnad, tex köp 5 betala för 4.

395 kr

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken. Att ge och känna tillit är svårt men det är nödvändigt och det måste övas för utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet. Med ”Självledarskap 2.0 ger jag dig en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen för att träna din inre tillit och därmed skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som arbetslivet.I föreläsningen belyser jag viktiga komponenter som:

  • Framgång bygger på tillit.
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Vägen till nya beteenden och vanor
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Torkild är en rasande skicklig humoristisk inspiratör som drar stor publik, land och rike runt. Med storytelling levererar han sina sanningar utifrån egna upplevelser på ett pedagogiskt sätt. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Som civilekonom, yrkesofficer, utbildare och föreläsare har han arbetat med ledarskap i över 30 år både i Sverige och utomlands.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jag har lässt mycket NLP och älskar att åka på såna tillfälle och träna min inre kondition. Denna gång så hade jag min make med mig (kanske lite mot hans egen vilja...). Bästa som har hänt i mitt liv på sistone: nu är vi båda inspirerad av detta! Du var precis det han behövde.

(Jag är finsk och jag själv hade lite problem att fatta allt du sa på skånska :D
men jätte farligt var det inte.)

TACK TORKILD!

Om föreläsningen i Alingsås, 1 mars 2018

Grymt bra och föreläsningen håller vad den lovar! Värt prismässigt. Föreläsaren personlig och man får en feel good känsla, full av hopp och motivation.
Rekommenderar detta till andra och kommer gärna själv tillbaka.
Mvh,
Natalie

Natali om föreläsningen i Stockholm, 10 oktober 2017

Det var enormt inspirerande! Att hålla ordning på vad som är sak och person känns som en utmaning! Det är så mycket i förändringsarbete som påverkar båda! Jag behöver en reminder och en egen handlingsplan för detta!

Eva om föreläsningen i Karlskoga, 5 februari 2019
Föreläsning i Kiruna