Föreläsning i Eslöv

6 maj 2019 kl 18:30 – 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Bian, Köpmansgatan 8, Eslöv

Släpp taget och lita på ditt nakna jag – grunden till resultat.

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

 

395 kr

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken. Att ge och känna tillit är svårt men det är nödvändigt och det måste övas för utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet. Med ”Lita på ditt nakna jag” ger jag dig en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen för att träna din inre tillit och därmed skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som arbetslivet.I föreläsningen belyser jag viktiga komponenter som:

  • Framgång bygger på tillit.
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Vägen till nya beteenden och vanor
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Torkild är en rasande skicklig humoristisk inspiratör som drar stor publik, land och rike runt. Med storytelling levererar han sina sanningar utifrån egna upplevelser på ett pedagogiskt sätt. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Som civilekonom, yrkesofficer, utbildare och föreläsare har han arbetat med ledarskap i över 30 år både i Sverige och utomlands.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och privatpersoner full med skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

 

DSC_0293

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

En fantastisk föreläsning som väckte tankar hos mig om hur jag själv ska gå vidare i mitt liv. Mycket humor och väldigt sanningsenliga inslag.
Bästa föreställningen jag hittils har varit på.

Susanna om föreläsningen i Göteborg, 12 november 2018

En mycket givande föreläsning! Såväl Torkilds roligt förmedlade tankar och underbara kroppsspråk gjorde det så otroligt lätt att ta till sig hans budskap.
Men det fanns även ett visat djup och en trovärdighet, då han gav ut delar av sitt liv och hur han själv arbetat med att utveckla sitt ledarskap över sitt eget liv!! Han gav ut verktyg att använda sig av för att få syn på sitt eget handlande i förhållande till sig själv och sina medmänniskor! Han bjöd både på "sak och person" på detta vis ;) i sin föreläsning kan man säga...Rekomenderas starkt!!

Ellinor om föreläsningen i Halmstad, 11 september 2017

Jag hade höga förväntningar på denna föreläsning och de uppfylldes verkligen! Rakt, ärligt, energiskt och känslosamt. Mycket bra!

Om föreläsningen i Luleå, 29 november 2018
Föreläsning i Eslöv