Föreläsning i Göteborg

25 april 2019 kl 18:30 – 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Folkets hus, Olof Palmes Plats 3, Göteborg

Självledarskap 2.0 – Träna din inre tillit.

Vårerbjudande på min nya föreläsning t.o.m 15/4. 295 kr istället för ordinarie pris 395 kr. 

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

 

395 kr

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken. Att ge och känna tillit är svårt men det är nödvändigt och det måste övas för utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet. Med ”Självledarskap 2.0 ger jag dig en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen för att träna din inre tillit och därmed skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som arbetslivet.I föreläsningen belyser jag viktiga komponenter som:

  • Framgång bygger på tillit.
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Vägen till nya beteenden och vanor
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Torkild är en rasande skicklig humoristisk inspiratör som drar stor publik, land och rike runt. Med storytelling levererar han sina sanningar utifrån egna upplevelser på ett pedagogiskt sätt. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Som civilekonom, yrkesofficer, utbildare och föreläsare har han arbetat med ledarskap i över 30 år både i Sverige och utomlands.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

DSC_0293 Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tack för en fantastisk bra föreläsning. Flera gånger kändes det som du pratade direkt till mig. Just nu står jag på "startbanan" för att lyfta mot nya mål yrkesmässigt. Jag har länge varit rädd för att ta steget men beslutade mig för att våga. Du bekräftade mitt beslut vilket kändes väldigt bra!

Linda om föreläsningen i Ronneby, 18 april 2017

Tack Torkild, för en underhållande, men också väldigt givande och framförallt tankeväckande föreläsning. Du gav oss flera insikter men också mycket att fundera över själva..

Andrés om föreläsningen i Stockholm, 9 november 2017

Vilken energiboost! Mycket bra och givande föreläsning och jag tar med mig många tankar framöver. Precis vad jag behövde just nu :)

Jeanette om föreläsningen i Sundsvall, 14 september 2017
Föreläsning i Göteborg