Föreläsning i Göteborg

25 april 2019 kl 18:30 – 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Folkets hus, Olof Palmes Plats 3, Göteborg

Sluta sätt mål och uppnå det du vill. Premiär på en helt ny föreläsning.

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att leda dig själv och förändra det du vill. Varmt välkommen!

Du får mängdrabatt där var femte biljett är utan kostnad, tex köp 5 betala för 4.

 

395 kr

Premiär på en helt ny föreläsning.

Mer info kommer inom kort

Han blev nyligen nominerad till stora talarpriset och är dessutom utsedd till en av landets mest populära föreläsare 2018.

Torkild är en rasande skicklig humoristisk inspiratör som drar stor publik, land och rike runt. Han levererar sina sanningar utifrån egna upplevelser på ett pedagogiskt sätt. Genom berättelser med igenkänning och aha-upplevelser delar Torkild Sköld med sig av tips och förhållningssätt för att bygga ett bättre personligt ledarskap – en uppgift som inte går att outsourca. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Efter Torkilds föreläsning har du fått massor av inspiration, skratt och tårar samt konkreta och effektiva metoder för att komma vidare på egen hand. Som civilekonom, yrkesofficer, utbildare och föreläsare har han arbetat med ledarskap i över 30 år både i Sverige och utomlands.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

DSC_0293

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

En fantastisk föreläsning av dig Torkild.

Älskade ditt tillvägagångssätt mellan allvar och komik. Det gjorde att man hängde med bra under hela föreläsningen och den blev inte långsam och gnatig. Det är så många punkter under föreläsningen som träffar så rätt och man är ju så ofta medveten men man vet inte riktigt hur man skall hantera det.

Jag är företagare själv med 30 anställda och detta var mycket givande.

Jag gillar dock starkt att din föreläsning skildrar både yrkesliv och privatliv.

Stort tack och jag kommer gå på fler av dina föreläsningar! Lycka till i Ljungby. (Skall dit i helgen)

Önskar dig en trevlig sommar och hälsa rosen, tulpanen och kaktusen ;)

John-Christian om föreläsningen i Kungälv, 22 maj 2018

Hej Torkild,

Tack för en fantastiskt inspirerande kväll med blandad kompott av en blomsterkorg med många lärorika insikter med både glädje och sorg.
Du fångade mig!

Om föreläsningen i Lund, 8 mars 2018

Hej!
Jag tycker det var en alldeles fantastisk föreläsning. Påminnelse om livet på ett engagerat sätt med både humor och allvar. Dessutom är jag glad att jag känner igen mig när du berättar om tågen som stannar och det blir väntan. Jag gör som du, tar det lugnt och vet med säkerhet att jag inte kan göra något åt detta, medan folk klagar och blir nästan upproriska.
Vi var ett gäng från jobbet som var där tillsammans, alla var jättenöjda och idag ska vi påminna varandra om vad du talade om. Vi arbetar på en högstadieskola och mycket blir användbart i vår profession. Hälsningar Christina med hälsningar från de andra.

Christina om föreläsningen i Motala, 13 februari 2018
Föreläsning i Göteborg