Föreläsning i Göteborg

25 april 2019 kl 18:30 – 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Folkets hus, Olof Palmes Plats 3, Göteborg

Konsten att hantera Tillitsfull Kommunikation och må bättre utan mål

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

Du får mängdrabatt där var femte biljett är utan kostnad, tex köp 5 betala för 4.

 

395 kr

En helt ny föreläsning med mig Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi alla är ledare i vårt egna liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken. När du har lärt dig att leda dig själv så måste du lära dig att känna tillit till andra människor. Känna tilliten att de har förmågan att leda sina liv utifrån deras förutsättningar och verklighetsbild.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de bort att leva. Människan är nämligen besatt av MÅL, företagen av visioner, MEN risken är att om du inte vågar gripa efter stjärnorna så når du aldrig trädtopparna utan fastnar på din trygga ”stubbe” i en värld där du inte längre vågar drömma.

Med ”Tillitsfull Kommunikation” ger jag dig verktyg att hantera ditt liv och förstå grundläggande saker med din verklighet. Detta hjälper dig förhoppningsvis till att komma till insikt och lära dig att hantera din känslopalett på ett tillitsfullt sätt. Att ge och känna tillit är svårt och det måste övas. Och det är hög tid att börja nu.

Vad är det nya? Det kommer du med all säkerhet först förstå efter det att du har upplevt det, om ens då. För det mesta som du har upplevt i livet och sedan ska återberätta blir ändå bara en efterhandskonstruktion. Jag ger dig en insiktsfull föreläsning för att kunna skapa nya upplevelser.

Blir du förundrad och nyfiken av texten? Då är detta helt rätt föreläsning för dig.

Sagt om mig 
Torkild är en rasande skicklig humoristisk inspiratör som drar stor publik, land och rike runt. Han levererar sina sanningar utifrån egna upplevelser på ett pedagogiskt sätt. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Som civilekonom, yrkesofficer, utbildare och föreläsare har han arbetat med ledarskap i över 30 år både i Sverige och utomlands.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

DSC_0293

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Hej Torkild,
Din föreläsning var alldeles fantastisk, så många kloka saker som du sa som jag verkligen tagit till mig och ska tänka på i mitt liv. Ska också dela med mig av det till min familj och mina kollegor. Jag var så glad efter att ha lyssnat på din föreläsning. Tack för det! Kom gärna till Österbotten, Finland och håll en föreläsning någon gång. Vi behöver alla få en dos av Torkild Sköld :)

Susanne om föreläsningen i Stockholm, 10 oktober 2017

En väldigt personlig föreläsning om ett oerhört viktigt ämne. Många ögonöppnare i såväl sak som person. Många viktiga områden som beskrevs på ett gripande sätt och lätt att ta till sig

Anders om föreläsningen i Karlshamn, 16 januari 2019

En riktigt bra föreläsning som jag kan rekommendera alla!
Väldigt givande, samt rolig. Torkild fick verkligen ens uppmärksamhet!

Louise om föreläsningen i Malmö, 12 oktober 2017
Föreläsning i Göteborg