Föreläsning i Stockholm

24 april 2019 kl 18:30 – 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Kungsgatan 63, Oscarsteatern, Stockholm

Konsten att hantera Tillitsfull Kommunikation och må bättre utan mål

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

Du får mängdrabatt där var femte biljett är utan kostnad, tex köp 5 betala för 4.

 

395 kr

En helt ny föreläsning med mig Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi alla är ledare i vårt egna liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken. När du har lärt dig att leda dig själv så måste du lära dig att känna tillit till andra människor. Känna tilliten att de har förmågan att leda sina liv utifrån deras förutsättningar och verklighetsbild.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de bort att leva. Människan är nämligen besatt av MÅL, företagen av visioner, MEN risken är att om du inte vågar gripa efter stjärnorna så når du aldrig trädtopparna utan fastnar på din trygga ”stubbe” i en värld där du inte längre vågar drömma.

Med ”Tillitsfull Kommunikation” ger jag dig verktyg att hantera ditt liv och förstå grundläggande saker med din verklighet. Detta hjälper dig förhoppningsvis till att komma till insikt och lära dig att hantera din känslopalett på ett tillitsfullt sätt. Att ge och känna tillit är svårt och det måste övas. Och det är hög tid att börja nu.

Vad är det nya? Det kommer du med all säkerhet först förstå efter det att du har upplevt det, om ens då. För det mesta som du har upplevt i livet och sedan ska återberätta blir ändå bara en efterhandskonstruktion. Jag ger dig en insiktsfull föreläsning för att kunna skapa nya upplevelser.

Blir du förundrad och nyfiken av texten? Då är detta helt rätt föreläsning för dig.

Sagt om mig 
Torkild är en rasande skicklig humoristisk inspiratör som drar stor publik, land och rike runt. Han levererar sina sanningar utifrån egna upplevelser på ett pedagogiskt sätt. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Som civilekonom, yrkesofficer, utbildare och föreläsare har han arbetat med ledarskap i över 30 år både i Sverige och utomlands.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

DSC_0293

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Du har en otrolig förmåga att leverera ditt budskap på ett sätt som får åhörarna att verkligen lyssna. Du inbjöd till många skratt men även tårar. Tack för en mkt givande kväll med många igenkänningsfaktorer som ger oss en ordentlig tankeställare.

Om föreläsningen i Hässleholm, 17 januari 2019

Helt fantastisk föreläsning!

Emmie om föreläsningen i Ängelholm, 11 februari 2019

Jag gick hem med ett lyft sinne ! Påmind om små saker som kan göra stor skillnad, påmind om att ur svårigheter kommer ofta tillgångar i våra liv! Underbart - igen- att upptäcka att jag är ledare i mitt Liv ! Att jagska skilja på sak och person! Sökte genast efter föreläsningar som våra äldre barn skulle kunna ta del av ;) . Tack för allt Du gav! Även vid sidan om scenen. Gott samtal
Mvh Victoria

Victoria om föreläsningen i Piteå, 25 januari 2018
Föreläsning i Stockholm