Föreläsning i Stockholm

24 april 2019 kl 18:30 – 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

ABF-huset, Sveavägen 41, Stockholm

Självledarskap 2.0 – Träna din inre tillit.

Vårerbjudande på min nya föreläsning t.o.m 15/4. 295 kr istället för ordinarie pris 395 kr. 

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

 

395 kr

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken. Att ge och känna tillit är svårt men det är nödvändigt och det måste övas för utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet. Med ”Självledarskap 2.0 ger jag dig en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen för att träna din inre tillit och därmed skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som arbetslivet.I föreläsningen belyser jag viktiga komponenter som:

  • Framgång bygger på tillit.
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd
  • Tillitsperspektiv för ökat välmående
  • Vägen till nya beteenden och vanor
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta.

Torkild är en rasande skicklig humoristisk inspiratör som drar stor publik, land och rike runt. Med storytelling levererar han sina sanningar utifrån egna upplevelser på ett pedagogiskt sätt. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Som civilekonom, yrkesofficer, utbildare och föreläsare har han arbetat med ledarskap i över 30 år både i Sverige och utomlands.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

 

DSC_0293

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Helt fantastisk du berättar från dina egna erfarenheter som präglat vem du varit och vem du blivit , starkt
Känner själv igen mej

james om föreläsningen i Kiruna, 28 november 2018

Vi var 6 personer som kom. Alla var imponerade och tyckte det var givande. Det var bra uppbyggt. I slutändan var nyckelorden sak och person även värdegrund och några till. Tack vare att föreläsningens stomme var dessa ord så var det lättare att förstå.Hade det varit en massa ritningar på blädderblocket och många blad med förklaringar kan det ha blivit för rörigt. Tack för en trevlig kväll, Hans Jonsson. Hyresgästföreningen Nybro

Hans om föreläsningen i Nybro, 14 januari 2019

En fantastisk föreläsning som väckte tankar hos mig om hur jag själv ska gå vidare i mitt liv. Mycket humor och väldigt sanningsenliga inslag.
Bästa föreställningen jag hittils har varit på.

Susanna om föreläsningen i Göteborg, 12 november 2018
Föreläsning i Stockholm