Föreläsning i Stockholm

24 april 2019 kl 18:30 – 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Kungsgatan 63, Oscarsteatern, Stockholm

Sluta sätt mål och uppnå det du vill. Premiär på en helt ny föreläsning.

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att leda dig själv och förändra det du vill. Varmt välkommen!

Du får mängdrabatt där var femte biljett är utan kostnad, tex köp 5 betala för 4.

 

395 kr

Premiär på en helt ny föreläsning.

Mer info kommer inom kort

Han blev nyligen nominerad till stora talarpriset och är dessutom utsedd till en av landets mest populära föreläsare 2018.

Torkild är en rasande skicklig humoristisk inspiratör som drar stor publik, land och rike runt. Han levererar sina sanningar utifrån egna upplevelser på ett pedagogiskt sätt. Genom berättelser med igenkänning och aha-upplevelser delar Torkild Sköld med sig av tips och förhållningssätt för att bygga ett bättre personligt ledarskap – en uppgift som inte går att outsourca. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Efter Torkilds föreläsning har du fått massor av inspiration, skratt och tårar samt konkreta och effektiva metoder för att komma vidare på egen hand. Som civilekonom, yrkesofficer, utbildare och föreläsare har han arbetat med ledarskap i över 30 år både i Sverige och utomlands.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

DSC_0293

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Det var superbra! Du fångade verkligen publiken och öppnade upp mina ögon för vad som faktiskt kan vara!

Om föreläsningen i Norrköping, 12 april 2018

En fantastisk föreläsning som väckte tankar hos mig om hur jag själv ska gå vidare i mitt liv. Mycket humor och väldigt sanningsenliga inslag.
Bästa föreställningen jag hittils har varit på.

Susanna om föreläsningen i Göteborg, 12 november 2018

Jättebra och inspirerande föreläsning. Bra tips att ta med sina ungdomar på detta - det hade jag gärna velat veta om innan. Många kloka ord, om alla försöker lite mer blir allt så mycket skönare. Tack för en toppenkväll!

Om föreläsningen i Vänersborg, 13 mars 2017
Föreläsning i Stockholm