Föreläsning i Vänersborg

10 april 2019 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Vänersborgs Teater, Kungsgatan 15, Vänersborg

Självledarskap 2.0 – Må bättre med tillitsfull kommunikation

Vårerbjudande på min nya föreläsning. 295 kr istället för ordinarie pris 395 kr.

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

295 kr

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi alla är ledare i vårt egna liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken. När du har lärt dig att leda dig själv så måste du lära dig att känna tillit till andra människor. Känna tilliten att de har förmågan att leda sina liv utifrån deras förutsättningar och verklighetsbild.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de bort att leva. Med ”Tillitsfull Kommunikation” ger jag dig verktyg att hantera ditt liv och förstå grundläggande saker med din verklighet. Detta hjälper dig förhoppningsvis till att komma till insikt och lära dig att hantera din känslopalett på ett tillitsfullt sätt. Att ge och känna tillit är svårt och det måste övas. Och det är hög tid att börja nu. Jag ger dig en insiktsfull föreläsning för att kunna skapa nya upplevelser.

Sagt om mig 
Torkild är en rasande skicklig humoristisk inspiratör som drar stor publik, land och rike runt. Han levererar sina sanningar utifrån egna upplevelser på ett pedagogiskt sätt. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Som civilekonom, yrkesofficer, utbildare och föreläsare har han arbetat med ledarskap i över 30 år både i Sverige och utomlands.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Hej Torkild!
Jag tyckte föreläsningen var grymt bra. Allvar, upplevelser, känslor, mentalitet, igenkännande och massa skratt. Kul och nyttigt!
Mvh / Maria

Maria om föreläsningen i Södertälje, 10 april 2018

Mycket inspirerande och intressant och tankeväckande. Men både humor och alvarsamt Tack så mycket

Pia om föreläsningen i Gävle, 21 januari 2019

Väldigt givande och öppnade upp många tankar hos en. Skulle verkligen rekommendera alla att gå och lyssna unga som gamla.

Helena om föreläsningen i Ängelholm, 11 februari 2019
Föreläsning i Vänersborg