Föreläsning i Lerum

9 april 2019 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Dergårdsteatern, Alingsåsvägen 9, Lerum

Självledarskap 2.0 – Må bättre med tillitsfull kommunikation

Vårerbjudande på min nya föreläsning. 295 kr istället för ordinarie pris 395 kr.

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

295 kr

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi alla är ledare i vårt egna liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken. När du har lärt dig att leda dig själv så måste du lära dig att känna tillit till andra människor. Känna tilliten att de har förmågan att leda sina liv utifrån deras förutsättningar och verklighetsbild.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de bort att leva. Med ”Tillitsfull Kommunikation” ger jag dig verktyg att hantera ditt liv och förstå grundläggande saker med din verklighet. Detta hjälper dig förhoppningsvis till att komma till insikt och lära dig att hantera din känslopalett på ett tillitsfullt sätt. Att ge och känna tillit är svårt och det måste övas. Och det är hög tid att börja nu.  Jag ger dig en insiktsfull föreläsning för att kunna skapa nya upplevelser.

Sagt om mig 
Torkild är en rasande skicklig humoristisk inspiratör som drar stor publik, land och rike runt. Han levererar sina sanningar utifrån egna upplevelser på ett pedagogiskt sätt. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Som civilekonom, yrkesofficer, utbildare och föreläsare har han arbetat med ledarskap i över 30 år både i Sverige och utomlands.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tack, för en lysande föreläsning!
var 2dra gången jag gick på den, blir bara bättre och bättre!
Du är en sann inspiratör och människa, försöker ta med mig ditt budskap in i vardagen , SAK och Person! tack!

Johan om föreläsningen i Norrköping, 7 november 2018

Blev en upplevelse att få närvara och lyssna och ta del av din resa genom livet. Du ska ha ett stort tack för din insperitation där du ger av dig själv till att se att det går att förändra och vara sin egen VD i sitt egna liv. Blicka framåt och ta tillvara på vad livet kan ge och hur man själv kan påverka genom att kunna förlåta det som varit och se nya möjligheter och framförallt kunna skilja på sak o person och blicka framåt. En bra verktygslåda är alltid bra att ha!
Stort Tack än en gång för en kanoners föreläsning .
Mvh Anders

Anders om föreläsningen i Jönköping, 23 mars 2017

Hej.Detta var en ren och skär fröjd. Inspirerande och samtidigt väldigt roligt.Allvarsama berättelser blandade med humor.Detta rekommenderas till all som vill utvecklas,och verkligen lära att uppskatta sig själv.Tack Torkild, du fick nog mig att se mig själv,och andra med nya infallsvinklar.

Bernt om föreläsningen i Luleå, 2 oktober 2017
Föreläsning i Lerum