Föreläsning i Luleå

25 mars 2019 kl 18:00 – 21:45, arrangeras av Jesper Caron, Eric Thyrell, Torkild Sköld och Titti Schultz

Kulturens hus, Skeppsbrogatan 17, Luleå

Fyra talande vänner – En kväll på temat: Kommunikation i vardagen, humörträning & personligt ledarskap.

Gå 2 men betala för 1.

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att leda dig själv och förändra det du vill. Varmt välkommen!

595 kr

Varmt välkommen!

Titti Schultz är en av landets mest rutinerade radioprogramledare och en mycket flitigt anlitad moderator.

Du hör henne som programledare i P4 Extra, Skandinaviens största aktualitetsprogram i radio. Sedan tidigare är hon känd från flera populära morgonprogram i radio; RIX MorronZoo på RIX FM, Vakna med NRJ och P5 Morgon – Sveriges Radio. Titti har tilldelats åtskilliga priser; Årets Moderator vid Talargalan, hon har utsetts till Årets Kvinnliga Programledare, hon har flera gånger vunnit pris för Årets Morgonprogram och tilldelats det prestigefyllda priset Guldhornet fyra  gånger.

Titti rör sig på ett imponerade sätt mellan humor och allvar och med sin varma personlighet skapar hon, som moderator, den perfekta helheten denna föreläsningskväll!

Våga tänka stort – Eric Thyrell

– Våga Tänka Stort, är den perfekta inspirationsföreläsningen för dig/er som står inför en utmaning, målsättning eller förändring.

 Vi lever i en värld som förändras och utvecklas i en rasande takt.
Uttryck som: ”Om vi gör det vi alltid gjort, kommer vi få samma resultat vi alltid fått” stämmer inte längre. I en kraftigt ökad konkurrens på affärs och arbetsmarknaden måste vi våga tänka nytt, tänka större och vara mer öppna för förändring.
Förändringar kräver nya sätt att tänka och agera, hur kommer vi ur gamla tanke och beteendemönster och hur hanterar vi de rädslor som ofta är förknippade med förändring och utmaningar?
Den här föreläsningen ger dig verktyg, inspiration och några av de svar, som kan tända gnistan och få dig och ditt företag att brinna igen!

Personligt ledarskap – Torkild Sköld

– En föreläsning om att ta ansvar för och att leda sig själv.

Torkild Sköld föreläser om personligt ledarskap och menar att oavsett om du arbetar som ledare eller ej så är du alltid verkställande direktör i ditt eget liv. Personligt ledarskap handlar om att du tar aktiva beslut, tar ansvar för dina handlingar och därmed kan påverka resultatet av hur din verklighet kommer att se ut. Först när vi är bra på att leda oss själva blir vi bra på att leda andra.
Genom igenkännande berättelser och aha-upplevelser delar Torkild med sig av sina tips och verktyg för att bygga upp ett starkare personligt ledarskap och ett mer framgångsrikt eget liv. En föreläsning med högt tempo och mycket energi som ger konkreta verktyg att använda direkt i vardagen.

Humörträning – Jesper Caron

– Hur man mår är ingen tillfällighet. Ett flertal faktorer påverkar hur vi mår,
alla dessa faktorer är träningsbara, humörträning.  

Jesper Caron tar dig med på en resa i humörträningens värld.

Har du också lagt märket till hur bra livet fungerar
när du är på bra humör? Tålamodet sitter, livet blir lättare och den där pressen på jobbet är helt
plötsligt hanterbar och njutbar.

Det är ingen tillfällighet varför vissa människor allt som ofta är på dåligt humör ellar att andra människor jämt och ständigt är på bra humör.

Humörträning innebär träning av alla de faktorer som gör att man blir på bra humör utan att behöva tänka på det. Det bästa av allt är att alla dessa faktorer är träningsbara.

Genom en underhållande och känslosam föreläsning delar Jesper Caron med sig av ett antal verktyg du kan tillgå för att träna upp ditt humör.

Längd:

Föreläsningens längd är 3h 45 minuter (18:00-ca 21:45)  inklusive paus.

Bokningsvillkor:

Du bokar och betalar genom att fylla i antal biljetter och efterföljande formulär.
Du får bekräftelse via mail i samband med att bokningen  är genomförd.
Kom ihåg att skriva ut dina biljetter eller om du har möjlighet spara länken i din mobil för visering på plats.
Bokningen är bindande. Biljett kan överlåtas till annan person men är inte återbetalningsbar.
Ifall föreläsningen av någon anledning inte kan genomföras erbjuds du möjlighet att delta på annan föreläsning eller att få pengarna tillbaka.

Vid frågor gällande ordrar för företag och myndighet maila jessica@jespercaron.se

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Fantastiskt roligt och intressant , mycket att ta in på en gång men små grejjer ploppar upp efter hand som man har gömt i sitt undermedvetna. Tar med mig lärdomarna ut i verkliga livet och har en del att referera till.

Helen om föreläsningen i Borås, 21 februari 2017

Fantastisk igenkänningsfaktor, både för min man som aldrig kommer ifrån startplattan och för mig som lämnar startplattan innan jag ens har en landningsbana i sikte. Sorg, glädje, energi, humor. Gav fina verktyg att försöka implementera i livet på olika vis och i olika situationer. För mig som alltid tar allt väldigt personligt, så är "sak och person", något jag kommer att jobba på. Det kommer inte att vara lätt... men som en vis man sa - Vem har sagt att livet är lätt?
Tack för igår Torkild, en alldeles utomordentlig talare med unikt namn.

Anna om föreläsningen i Trelleborg, 15 maj 2018

Hej!

Jag tycker att den var både underhållande och fyllt med wow känslor, mycket av detta har man absolut inte tänkt på men självklart alldeles rätt. Jag kommer att ha nytta av detta i mitt liv.

Tack för denna kvällen

MVH Jörgen Mohlin

Jörgen om föreläsningen i Osby, 31 januari 2019
Föreläsning i Luleå