Föreläsning i Malmö

21 mars 2019, arrangeras av Torkild Sköld

Kockum Fritid, Västra varvsgatan 8, Malmö

Konsten att hantera Tillitsfull Kommunikation och må bättre utan mål

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

Du får mängdrabatt där var femte biljett är utan kostnad, tex köp 5 betala för 4.

395 kr

  1. En helt ny föreläsning med mig Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi alla är ledare i vårt egna liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken. När du har lärt dig att leda dig själv så måste du lära dig att känna tillit till andra människor. Känna tilliten att de har förmågan att leda sina liv utifrån deras förutsättningar och verklighetsbild.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de bort att leva. Människan är nämligen besatt av MÅL, företagen av visioner, MEN risken är att om du inte vågar gripa efter stjärnorna så når du aldrig trädtopparna utan fastnar på din trygga ”stubbe” i en värld där du inte längre vågar drömma.

Med ”Tillitsfull Kommunikation” ger jag dig verktyg att hantera ditt liv och förstå grundläggande saker med din verklighet. Detta hjälper dig förhoppningsvis till att komma till insikt och lära dig att hantera din känslopalett på ett tillitsfullt sätt. Att ge och känna tillit är svårt och det måste övas. Och det är hög tid att börja nu.

Vad är det nya? Det kommer du med all säkerhet först förstå efter det att du har upplevt det, om ens då. För det mesta som du har upplevt i livet och sedan ska återberätta blir ändå bara en efterhandskonstruktion. Jag ger dig en insiktsfull föreläsning för att kunna skapa nya upplevelser.

Blir du förundrad och nyfiken av texten? Då är detta helt rätt föreläsning för dig.

Sagt om mig 
Torkild är en rasande skicklig humoristisk inspiratör som drar stor publik, land och rike runt. Han levererar sina sanningar utifrån egna upplevelser på ett pedagogiskt sätt. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Som civilekonom, yrkesofficer, utbildare och föreläsare har han arbetat med ledarskap i över 30 år både i Sverige och utomlands.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Överträffade mina högt ställda förväntningar! Roligt, allvarsamt och engagerat berättat om en viktig sak!

Stort tack!

Jonas om föreläsningen i Karlstad, 4 februari 2019

Hej Torkild!
Det var en av de bästa föreläsningarna jag varit på! Jag fastnade speciellt för att du sa att du inte var privat, utan personlig. Och det var en ynnest att få lov att lyssna på och begrunda dina kloka ord. Jag önskar att alla tonåringar kunde få denna föreläsning som present till sina fortsatta liv! Och jag önskar att alla vi som redan kommit en bit på livsresan hade fått höra dig lite tidigare.
Kram på dej!!!
Beatrice

Beatrice om föreläsningen i Lund, 25 april 2017

Jag går ofta på föreläsningar. Är inne i en period där jag är intresserad av personlig utveckling. Köper inte allt som sägs på föreläsningarna men....... din föreläsning var värd varenda krona. Suveränt bra och känslomässigt både glädje och sorg. Otroligt att du efter allt du varit med om kan se positivt och framåt i livet och att även kunna förlåta. Skulle velat ha med mina barn på din föreläsning. Det är mitt mål tills nästa gång du kommer till västkusten. Tusen tack och massor med kramar

Margaretha om föreläsningen i Falkenberg, 16 januari 2018
Föreläsning i Malmö