Föreläsning i Värnamo

19 mars 2019 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Arken Värnamo, Östra Pumparegatan 20, Värnamo

Konsten att hantera Tillitsfull Kommunikation och må bättre utan mål

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

Du får mängdrabatt där var femte biljett är utan kostnad, tex köp 5 betala för 4.

395 kr

En helt ny föreläsning med mig Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi alla är ledare i vårt egna liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken. När du har lärt dig att leda dig själv så måste du lära dig att känna tillit till andra människor. Känna tilliten att de har förmågan att leda sina liv utifrån deras förutsättningar och verklighetsbild.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de bort att leva. Människan är nämligen besatt av MÅL, företagen av visioner, MEN risken är att om du inte vågar gripa efter stjärnorna så når du aldrig trädtopparna utan fastnar på din trygga ”stubbe” i en värld där du inte längre vågar drömma.

Med ”Tillitsfull Kommunikation” ger jag dig verktyg att hantera ditt liv och förstå grundläggande saker med din verklighet. Detta hjälper dig förhoppningsvis till att komma till insikt och lära dig att hantera din känslopalett på ett tillitsfullt sätt. Att ge och känna tillit är svårt och det måste övas. Och det är hög tid att börja nu.

Vad är det nya? Det kommer du med all säkerhet först förstå efter det att du har upplevt det, om ens då. För det mesta som du har upplevt i livet och sedan ska återberätta blir ändå bara en efterhandskonstruktion. Jag ger dig en insiktsfull föreläsning för att kunna skapa nya upplevelser.

Blir du förundrad och nyfiken av texten? Då är detta helt rätt föreläsning för dig.

Sagt om mig 
Torkild är en rasande skicklig humoristisk inspiratör som drar stor publik, land och rike runt. Han levererar sina sanningar utifrån egna upplevelser på ett pedagogiskt sätt. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Som civilekonom, yrkesofficer, utbildare och föreläsare har han arbetat med ledarskap i över 30 år både i Sverige och utomlands.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jag tycker att du förmedlar dina tankar på ett pedagogiskt och föredömligt sätt.
Min upplevelse är att du gör en magisk show!

Rami om föreläsningen i Sollentuna, 29 januari 2019

Tack Torkild för din fantastiska föreläsning i Örnsköldsvik. Vi var 17 personer från vår arbetsplats och alla jag pratat med idag känner att gårdagens föreläsning gav dem många tänkvärda saker. "Självanställd", "Sak och Person", "Landningsbanan", "Händelser-Reaktionen=Resultat" är det som har gjort stora avtryck. Alla vi som individer har vårt eget ansvar över vårt eget liv!!
Återigen Ett Stort Tack för din inspirerande föreläsning!!

Eva-Lena om föreläsningen i Örnsköldsvik, 23 januari 2018

Vilken härlig kväll! Många skratt och kloka tankar fick vi med. Kommer ha mycket nytta av det både privat och på jobbet.
Tack!

Sara om föreläsningen i Laholm, 22 november 2018
Föreläsning i Värnamo