Föreläsning i Uddevalla

18 mars 2019 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Östrabo Konferens, Kämpegatan 36, Uddevalla

Konsten att hantera Tillitsfull Kommunikation och må bättre utan mål

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

Du får mängdrabatt där var femte biljett är utan kostnad, tex köp 5 betala för 4.

395 kr

En helt ny föreläsning med mig Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi alla är ledare i vårt egna liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken. När du har lärt dig att leda dig själv så måste du lära dig att känna tillit till andra människor. Känna tilliten att de har förmågan att leda sina liv utifrån deras förutsättningar och verklighetsbild.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de bort att leva. Människan är nämligen besatt av MÅL, företagen av visioner, MEN risken är att om du inte vågar gripa efter stjärnorna så når du aldrig trädtopparna utan fastnar på din trygga ”stubbe” i en värld där du inte längre vågar drömma.

Med ”Tillitsfull Kommunikation” ger jag dig verktyg att hantera ditt liv och förstå grundläggande saker med din verklighet. Detta hjälper dig förhoppningsvis till att komma till insikt och lära dig att hantera din känslopalett på ett tillitsfullt sätt. Att ge och känna tillit är svårt och det måste övas. Och det är hög tid att börja nu.

Vad är det nya? Det kommer du med all säkerhet först förstå efter det att du har upplevt det, om ens då. För det mesta som du har upplevt i livet och sedan ska återberätta blir ändå bara en efterhandskonstruktion. Jag ger dig en insiktsfull föreläsning för att kunna skapa nya upplevelser.

Blir du förundrad och nyfiken av texten? Då är detta helt rätt föreläsning för dig.

Sagt om mig 
Torkild är en rasande skicklig humoristisk inspiratör som drar stor publik, land och rike runt. Han levererar sina sanningar utifrån egna upplevelser på ett pedagogiskt sätt. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Som civilekonom, yrkesofficer, utbildare och föreläsare har han arbetat med ledarskap i över 30 år både i Sverige och utomlands.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tack för en mycket bra föreläsning. Var där med min dotter, vi var båda mycket nöjda med din föreläsning.
Den gav oss båda energi. Du gav oss flera aha upplevelser och nya verktyg att jobba med. Tack för en mycket bra kväll.

Monica

Om föreläsningen i Stockholm, 19 november 2018

Tack för en helt fantastisk föreläsning...
Jag har i flera år velat lyssna på dig, ända sedan min man varit på en föreläsning med dig. Det du säger skapar en känsla i mig att jag vill reflektera och ta tid till eftertanke. Fundera över hur jag gör och hur jag kan göra annorlunda! Du inspirerar och motiverar på ett extremt närvarande sätt! Jag är en människa som alltid tagit aktiva val, det var en nödvändighet för att överleva! Och det känns skönt att få bekräftelse på hur viktigt det är! Tack än en gång för att jag fick äran att inspireras av dig!
Med vänlig hälsning, Caroline

Caroline om föreläsningen i Ängelholm, 2 mars 2017

Föreläsningen gav mig väldigt mycket. Många frågetecken jag hade ang mitt liv blev klarare under din föreläsning.
Tack Torkild.

Ellenor om föreläsningen i Kristinehamn, 29 januari 2018
Föreläsning i Uddevalla