Föreläsning i Helsingborg

12 mars 2019 kl 18:00 – 20:30, arrangeras av Torkild Sköld

Helsingborgs stadsteater, Karl Johans gata 1, Helsingborg

Sluta sätt mål och uppnå det du vill. Premiär på en helt ny föreläsning.

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att leda dig själv och förändra det du vill. Varmt välkommen!

Du får mängdrabatt där var femte biljett är utan kostnad, tex köp 5 betala för 4.

395 kr

Premiär på en helt ny föreläsning.

Mer info kommer inom kort

Han blev nyligen nominerad till stora talarpriset och är dessutom utsedd till en av landets mest populära föreläsare 2018.

Torkild är en rasande skicklig humoristisk inspiratör som drar stor publik, land och rike runt. Han levererar sina sanningar utifrån egna upplevelser på ett pedagogiskt sätt. Genom berättelser med igenkänning och aha-upplevelser delar Torkild Sköld med sig av tips och förhållningssätt för att bygga ett bättre personligt ledarskap – en uppgift som inte går att outsourca. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Efter Torkilds föreläsning har du fått massor av inspiration, skratt och tårar samt konkreta och effektiva metoder för att komma vidare på egen hand. Som civilekonom, yrkesofficer, utbildare och föreläsare har han arbetat med ledarskap i över 30 år både i Sverige och utomlands.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Hej Torkild!
Jag tycker föreläsningen var mycket bra en av de mest givande på länge!
Har rekommenderat dig på min arbetsplats och hoppas få höra dig i gen!:)
Mvh Björn Skeppstedt

Björn om föreläsningen i Gävle, 3 april 2017

En fantastiskt inspirerande och givande föreläsning som gav mig så mycket ny energi och livsglädje!
Det svåra kändes helt plötsligt enklare utifrån de bulletpoints Torkild förmedlade.
Ett innerligt stort tack till dig, Torkild, för ditt mission att hjälpa andra människor!

Om föreläsningen i Stockholm, 13 mars 2018

Jag, min sambo och två av mina kollegor var på din föreläsning igår. Vi alla tyckte din föreläsning var superbra! Tack för att du delade med dig av alla verktyg och erfarenheter. Du är inspirerande och har en otrolig förmåga att fånga intresse hos din publik. Vi kommer bära med oss dina modeller och kloka ord. Tusen tack! Och vi alla kommer starkt rekommendera andra att gå på dina föreläsningar. Allt gott!

Maria om föreläsningen i Umeå, 29 maj 2018
Föreläsning i Helsingborg