Föreläsning i Helsingborg

12 mars 2019 kl 18:00 – 20:30, arrangeras av Torkild Sköld

Helsingborgs stadsteater, Karl Johans gata 1, Helsingborg

Konsten att hantera Tillitsfull Kommunikation och må bättre utan mål

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det du vill. Varmt välkommen!

Du får mängdrabatt där var femte biljett är utan kostnad, tex köp 5 betala för 4.

395 kr

En helt ny föreläsning med mig Torkild Sköld

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi alla är ledare i vårt egna liv”. I denna helt nya föreläsning så tar jag det ett steg längre i tanken. När du har lärt dig att leda dig själv så måste du lära dig att känna tillit till andra människor. Känna tilliten att de har förmågan att leda sina liv utifrån deras förutsättningar och verklighetsbild.

Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de bort att leva. Människan är nämligen besatt av MÅL, företagen av visioner, MEN risken är att om du inte vågar gripa efter stjärnorna så når du aldrig trädtopparna utan fastnar på din trygga ”stubbe” i en värld där du inte längre vågar drömma.

Med ”Tillitsfull Kommunikation” ger jag dig verktyg att hantera ditt liv och förstå grundläggande saker med din verklighet. Detta hjälper dig förhoppningsvis till att komma till insikt och lära dig att hantera din känslopalett på ett tillitsfullt sätt. Att ge och känna tillit är svårt och det måste övas. Och det är hög tid att börja nu.

Vad är det nya? Det kommer du med all säkerhet först förstå efter det att du har upplevt det, om ens då. För det mesta som du har upplevt i livet och sedan ska återberätta blir ändå bara en efterhandskonstruktion. Jag ger dig en insiktsfull föreläsning för att kunna skapa nya upplevelser.

Blir du förundrad och nyfiken av texten? Då är detta helt rätt föreläsning för dig.

Sagt om mig 
Torkild är en rasande skicklig humoristisk inspiratör som drar stor publik, land och rike runt. Han levererar sina sanningar utifrån egna upplevelser på ett pedagogiskt sätt. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Som civilekonom, yrkesofficer, utbildare och föreläsare har han arbetat med ledarskap i över 30 år både i Sverige och utomlands.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Torkild sköld lyfte många viktiga frågor och den röda tråden handlade om konsten att leda sig själv och andra, samt vikten av att vara en god medmänniska och tro på sig själv och sin förmåga. Torkild satte fingret på vad som är viktigt i livet genom fler pedagogiska och skämtsamma beskrivningar.
En minnesvärd kväll som gav mig ny energi och styrka att forttsätta framåt med mina egna mål här i livet. Både personligt och yrkesprofessionellt.
Rekommenderar varmt Torkild som föreläsare.

Daniel om föreläsningen i Linköping, 5 november 2018

Den bästa och framförallt mest genuina föreläsning jag någonsin varit på. Lämnade föreläsningen med mycket känslor och tankar. I positiv bemärkelse och starkare än någonsin!

Rekommenderas starkt. Investera i dig själv och din personliga utveckling. Det är värt varje krona.
Jag är mig själv för det är jag bäst på. Det är du också!

Natalie om föreläsningen i Stockholm, 19 november 2018

Upplevelsen med att delta på din föreläsning var något helt ut över det vanliga. Många ögonöppnare och många "tankeknutar" tog jag med mig hem, du vet såna man funderar, vänder och vrider på innan man kan reda ut tanken och lägga "den" på plats!
Jag har precis börjat att jobba med mig själv, oj oj OJ, det finns ju så mycket att ta itu med när man väl börjat skrapa lite på ytan. Men, det som framförallt nog är viktigast är just det här som du pratar om "att älska sig själv". Men är det inte underligt hur något så självklart kan vara så svårt?! "Bara" till att jobba vidare.....

Om föreläsningen i Ystad, 7 september 2017
Föreläsning i Helsingborg