Föreläsning i Ystad

11 mars 2019 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Ystad Teater, Sjömansgatan 13, Ystad

Sluta sätt mål och uppnå det du vill. Premiär på en helt ny föreläsning.

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att leda dig själv och förändra det du vill. Varmt välkommen!

Du får mängdrabatt där var femte biljett är utan kostnad, tex köp 5 betala för 4.

395 kr

Premiär på en helt ny föreläsning.

Mer info kommer inom kort

Han blev nyligen nominerad till stora talarpriset och är dessutom utsedd till en av landets mest populära föreläsare 2018.

Torkild är en rasande skicklig humoristisk inspiratör som drar stor publik, land och rike runt. Han levererar sina sanningar utifrån egna upplevelser på ett pedagogiskt sätt. Genom berättelser med igenkänning och aha-upplevelser delar Torkild Sköld med sig av tips och förhållningssätt för att bygga ett bättre personligt ledarskap – en uppgift som inte går att outsourca. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Efter Torkilds föreläsning har du fått massor av inspiration, skratt och tårar samt konkreta och effektiva metoder för att komma vidare på egen hand. Som civilekonom, yrkesofficer, utbildare och föreläsare har han arbetat med ledarskap i över 30 år både i Sverige och utomlands.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tack för en fin föreläsning, innehållsrikt, tankevärd och väldigt inspirerande. Din föreläsning berörde på många sätt, den fastnade i hjärta och själ samt gav många sköna skratt!

Pia om föreläsningen i Stockholm, 9 november 2017

Tack för en mkt bra föreläsning. En föreläsning som fick mig att “lyfta blicken” och se framåt .
Tack än en gång :))))))
.

Om föreläsningen i Ängelholm, 26 februari 2018

En mycket bra och personlig föreläsning med stor igenkänningsfaktor. Jag kan varmt rekommendera denna föreläsning till andra, inte bara om man arbetar som chef på en arbetsplats utan till alla som söker inspiration i livet.

Helene om föreläsningen i Härnösand, 22 januari 2018
Föreläsning i Ystad