Föreläsning i Lund

7 januari 2019, arrangeras av Torkild Sköld

Lunds stadsteater, Killiansgatan 13, Lund

Självledarskap och förändringsvilja
En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att leda dig själv och förändra det du vill. Varmt välkommen!

Just nu får du mängdrabatt där var femte biljett är utan kostnad, tex köp 5 betala för 4.

395 kr

Hej och varmt välkommen till min föreläsning om självledarskap och förändringsvilja.

Jag vill få dig att tänka till, skratta och se verkligheten med nya ögon. Jag vill inspirera och ge dig effektiva metoder för att leda dig själv, öka din motivation och verkligen göra de förändringar du vill.

Det är du som är den bästa ledaren för ditt eget liv och det finns ett stort samband mellan eget ansvar och förändring.

För att kunna förändra dig själv måste du först veta vad som är viktigt för dig. Du behöver också bli medveten om hur du väljer att reagera på det som händer dig. Om du vet varför du gör saker blir det enklare att ta ansvar för att påverka och förändra dig själv.

Det är här det börjar – att bygga ett bättre personligt ledarskap eller självledarskap som jag kallar det.

Här är några punkter ur min föreläsning:
•  Skilj på vad du gör och vem du är,
•  Arbetsglädje kommer inifrån,
•  Värderingar är den viktigaste drivkraften,
•  Negativ feedback är en tillgång,
•  Du väljer hur du reagerar,
•  Det är du som skapar din framtid.

Jag blev nyligen nominerad till stora talarpriset och är dessutom utsedd till en av landets mest populära föreläsare 2018. Riktigt kul tycker jag!

Här kan du läsa vad andra tycker om min föreläsning: www.torkildskold.se/omdomen

Boka biljetter här!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

En föreläsning som gick rakt in i hjärtat! Med värme, omtanke, empati och inte minst enorm kunskap om människor och samspelet mellan oss förmedlar Torkild Sköld kanske det viktigaste vi behöver bli påminda om i vårt liv! Tack!!

Anne om föreläsningen i Göteborg, 6 november 2017

Din berättelse är fin och den har hjälpt mig att ta 100% ansvar över mitt liv. Det känns fantastiskt bra att skapa sitt eget liv. Var tidigare på en kortare föreläsning med dig på Expo Lön i Stockholm. Gårdagens längre version satte sig djupare och jag mig ännu mer drivkraft till att ansvara över mig själv. Tack!

Jag tycker om dina föreläsningar just för att du är du. Du gav mig känslan att ingenting är omöjligt. Klart det kan vara svårt, men det går. Själv tycker jag faktiskt att mitt liv blir så mycket enklare när jag själv tar ansvar för det istället för att alltid anpassa mig och behöva ta hänsyn till alla människor runtomkring mig.

Tänk vilka fantastiskt unika människor vi är. Tack!

Om föreläsningen i Stockholm, 23 maj 2017

Det var en fantastisk föreläsning och jag fick direkt användning av den när jag kom hem till min dotter som var upprörd över vad hennes lärare hade sagt. Vi pratade länge om hur man väljer att reagera och agera på det andra människor säger och att man aldrig kan påverka vad andra människor gör och säger utan att det bara är i sig själv som man kan göra förändring, att det är viktigt att förstå vad skillnaden på sak och person är. Att det han säger kan aldrig påverka hur hon är som människa. Att hon fick höra att vi älskar henne precis som hon är gjorde henne lite mindre missmodig. Att jag kunde hjälpa henne att ta av offerkoftan var en av de häftigaste sakerna som har hänt. Mäktigt!

Saknade att ha med anteckningsblock men jag tog ett av dina visitkort och det kommer följa med länge.

Tack!

Om föreläsningen i Enköping, 12 mars 2018
Föreläsning i Lund