Föreläsning i Laholm

22 november 2018 kl 18:30 – 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Osbecksgymnasiets Aula, Skottegränd 3, Laholm

Självledarskap och förändringsvilja

Investera i dig själv – få en inspirerande kväll full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att bättre leda dig själv. Vid betalning får du ett SMS och epost som båda kan användas som biljett. Varmt välkommen!

395 kr

Självledarskap och förändringsvilja

– en föreläsning för företag, organisationer, familjer och privatpersoner om motivation till förändring och inspiration till att vilja göra förändringar med Torkild Sköld.

”Torkild fångar en publik och tar oss genom föreläsningen med skratt så att en nästan trillar av stolen för att i nästa sekund få sig en verbal käftsmäll och i en tredje vända försöka kväva tårarna. Det är omöjligt att försöka återberätta de 2,5 timmar som föreläsningen föregick men det är helt utan tvekan så att Torkild är en sådan person som förändrar liv. Till det bättre, och med stor skicklighet.”


Torkild blev nyligen nominerad till stora talarpriset och är dessutom utsedd till en av landets mest populära föreläsare 2018.


Just nu får du mängdrabatt där var femte biljett är utan kostnad, tex köp 5 betala för 4.


 Självledarskap, förändring och arbetsglädje och menar att oavsett om du arbetar som ledare för andra eller ej så är du alltid ansvarig ledare för ditt eget liv. Torkild anser att det finns ett direkt samband mellan eget ansvar och förändring likväl som det finns mellan tillfredställelse och resultat i så väl arbetsliv som privatliv.

Torkild är en rasande skicklig humoristisk inspiratör som drar stor publik, land och rike runt. Han levererar sina sanningar utifrån egna upplevelser på ett pedagogiskt sätt. Genom berättelser med igenkänning och aha-upplevelser delar Torkild Sköld med sig av tips och förhållningssätt för att bygga ett bättre personligt ledarskap – en uppgift som inte går att outsourca. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Efter Torkilds föreläsning har du fått massor av inspiration, skratt och tårar samt konkreta och effektiva metoder för att komma vidare på egen hand. Som civilekonom, yrkesofficer, utbildare och föreläsare har han arbetat med ledarskap i över 30 år både i Sverige och utomlands.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Superbra med djup o lättsamhet och mycket tankeverksamhet uppe i hjärnkontoret!!!

Susanne om föreläsningen i Stenungsund, 13 november 2017

Fantastiskt bra! Fick höra precis det jag behövde höra för att må och skapa ett bättre liv - både privat och arbetsmässigt. Utmaningen nu är att försöka implementera de verktygen Torkild gav.

Susanne om föreläsningen i Lund, 1 december 2016

Hej Torkild,
Ett fantastiskt föredrag med mycket energi, väldigt inspirerande och mycket rolig. Många bra verktyg och tankar för att komma vidare i min utvekling, både privat och som företagare.

Om föreläsningen i Strömstad, 6 februari 2017
Föreläsning i Laholm