Föreläsning i Stockholm

19 november 2018 kl 18:30 – 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Oscarsteatern, Kungsgatan 63, Stockholm

Personligt ledarskap och förändringsvilja

Investera i dig själv – få en inspirerande kväll full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att bättre leda dig själv. Vid betalning får du ett SMS och epost som båda kan användas som biljett. Varmt välkommen!

 

395 kr

Vinnande inre arbetsglädje – en föreläsning om motivation till förändring och inspiration till att vilja göra förändringar med Torkild Sköld.

Torkild blev nyligen nominerad till stora talarpriset och är dessutom utsedd till en av landets mest populära föreläsare 2018.

Boka tidigt pris 295 kr t.o.m 30/9.

Just nu får du mängdrabatt där var femte biljett är utan kostnad, tex köp 5 betala för 4.

Torkild föreläser om personligt ledarskap, förändring och arbetsglädje och menar att oavsett om du arbetar som ledare för andra eller ej så är du alltid ansvarig ledare för ditt eget liv. Torkild anser att det finns ett direkt samband mellan eget ansvar och förändring likväl som det finns mellan tillfredställelse och resultat i så väl arbetsliv som privatliv.

Torkild är en rasande skicklig humoristisk inspiratör som drar stor publik, land och rike runt. Han levererar sina sanningar utifrån egna upplevelser på ett pedagogiskt sätt. Genom berättelser med igenkänning och aha-upplevelser delar Torkild Sköld med sig av tips och förhållningssätt för att bygga ett bättre personligt ledarskap – en uppgift som inte går att outsourca. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Efter Torkilds föreläsning har du fått massor av inspiration, skratt och tårar samt konkreta och effektiva metoder för att komma vidare på egen hand. Som civilekonom, yrkesofficer, utbildare och föreläsare har han arbetat med ledarskap i över 30 år både i Sverige och utomlands.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

DSC_0293

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

En mycket bra mix av teater, standup, aha-upplevelser samt konkreta tips för att må bättre. 5 av 5!

Rolf om föreläsningen i Karlshamn, 14 februari 2018

En tankeställare för oss alla. Vem är det som styr ditt liv? Att peka på skillnaden mellan sak och person gav mig en aha-upplevelse.

Om föreläsningen i Uppsala, 27 mars 2017

Jag tyckte din föreläsning var fantastisk och väldigt bra. Många poäng på beteende vi människor går med, oftast omedvetet. Tyckte det bästa var att du utifrån egna erfarenheter speglar att man måste ta av sig sin ”offerkofta” och att de som har hänt inte definierar en utan att man skapar sig själv och tittar på vad man kan lära sig av det och att om det inte hänt så är det kanske inte säkert att man är vart man är idag. Blir trovärdigt då. Tack för det!

Alexandra om föreläsningen i Helsingborg, 11 januari 2018
Föreläsning i Stockholm