Föreläsning i Sundsvall

25 september 2018 kl 18:00 – 20:30, arrangeras av Torkild Sköld

Hotell Södra Berget, Södra Stadsberget 1, Sundsvall

Personligt ledarskap och förändringsvilja

Investera i dig själv – få en inspirerande kväll full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att bättre leda dig själv. Vid betalning får du ett SMS och epost som båda kan användas som biljett. Varmt välkommen!

395 kr

En föreläsning med Torkild Sköld om personligt ledarskap och förändringsvilja.

Du får metoder och verktyg för ett bättre personligt ledarskap, dvs hur du leder dig själv, motivation till förändring, inre arbetsglädje och inspiration till att vilja göra förändringar.

Just nu får du mängdrabatt där var femte biljett är utan kostnad, tex köp 5 betala för 4.

Torkild föreläser om medvetet personligt ledarskap och menar att oavsett om du arbetar som ledare eller ej så är du alltid livets direktör och ansvarig för ditt eget liv. Personligt ledarskap handlar om hur du tar aktiva beslut, tar ansvar för dina handlingar och därmed kan påverka resultatet av hur din verklighet kommer att se ut.

Oavsett vilka verktyg vi har för kommunikation, försäljning, kundservice, förändring eller arbetsglädje handlar det inte om att veta vad de används till eller hur de fungerar. Det handlar om att veta varför verktygen fungerar för att de skall vara fullt effektiva och för att vi skall bli trygga med oss själva i användandet av dem och uppnå de resultat vi själva vill.

Genom berättelser med igenkänning och aha-upplevelser delar Torkild Sköld med sig av tips och förhållningssätt för att bygga ett bättre personligt ledarskap – en uppgift som inte går att outsourca. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Efter Torkilds föreläsning har du fått massor av inspiration, skratt och tårar samt konkreta och effektiva metoder för att komma vidare på egen hand.

Torkild är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Han har jobbat med ledarskap i mer än 30 år både i Sverige och internationellt. Han har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där han arbetade med ledande befattningar inom Ving och från IT-branschen. Sedan 2003 har Torkild arbetat med ledarskapsutbildningar. År 2012 blev Torkild utnämnd till ”Årets bästa nya föreläsare 2011” av riksförbundet för coacher och föreläsare.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning med massor av skratt och inspiration. 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail