Föreläsning i Göteborg

18 september 2018 kl kl 18:30 – 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Folkets hus, Kongressalen, Olof Palmes plats, Göteborg

Personligt ledarskap, mod, passion och äkta arbetsglädje

Investera i dig själv – få en inspirerande kväll full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att bättre leda dig själv. Vid betalning får du ett SMS och epost som båda kan användas som biljett. Varmt välkommen! Två föreläsningar samma dag.

395 kr

Lär dig älska framtiden – en sprakande föreläsning med Torkild Sköld och Göran Adlén.


PERSONLIGT LEDARSKAP – en föreläsning med Torkild Sköld om att leda sig själv för mod till förändring och passion för att vilja göra förändringar.

Oavsett om du arbetar som egen företagare eller anställd är du alltid ledare i ditt eget liv. I denna position tar du dagligen beslut och utför handlingar som påverkar hur du utvecklar och förvaltar dig själv. Personligt ledarskap handlar om att du tar aktiva beslut, tar ansvar för dina handlingar och därmed påverkar resultatet av hur verkligheten kommer att se ut. Många gånger fokuserar ledarskapsutbildningar på att leda andra människor men egentligen börjar det med alltid oss själva. Oavsett om vi är ledare för andra eller ej så är vi alltid ledare i vårt eget liv.

Genom berättelser med igenkänning och aha-upplevelser delar Torkild med sig av metoder och verktyg för att bygga ett bättre personligt ledarskap – en uppgift som inte går att outsourca. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Med stort engagemang och passion ger han dig konkreta exempel att tillämpa på dig själv för att stärka ditt personliga ledarskap – effektivt, enkelt och mycket givande.

Torkild är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Han har jobbat med ledarskap i mer än 30 år både i Sverige och internationellt. I många år har Torkild arbetat med olika ledarskapsutbildningar. År 2012 blev Torkild utnämnd till ”Årets bästa nya föreläsare 2011” av riksförbundet för coacher och föreläsare.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen


FRAMGÅNGSBEDRÄGERIET – revolten mot prestationssamhälle. Göran Adlén med sin nya föreläsning. En enormt peppande, befriande och riktigt underhållande föreläsning.
Du behöver inte hoppa på ett ben upp på Mount Everest för att vara framgångsrik, eller springa ett ultramaraton på årets enda lediga dag och du kan inte vara på topp och högprestera varenda dag året om. Du behöver inte lägga upp varenda måltid, vartenda träningspass med ständiga statusuppdateringar på Facebook och Instagram. Du behöver inte göra något.

Det här är en viktig föreläsning om att trotsa alla måsten, om varför man faktiskt inte behöver sätta mål hela tiden, eller att man måste ha struktur i livet och inte heller måste bygga upp något personligt varumärke, inte alltid tänka så stort och mycket mer. Jag tror vi är ganska så less på att bara prestera och prestera och tyngas av alla krav som vi inte orkar leva upp till. Så gör mindre och åstadkom mer och du kommer att må så mycket bättre och samtidigt få så mycket bättre resultat.

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning med massor av skratt och inspiration. 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail