Föreläsning i Södertälje

10 april 2018 kl 18:00 – 20:30, arrangeras av Torkild Sköld

Scandic Skogshöjd, Täppgatan 15, Södertälje

Vid betalning får ni ett SMS som gäller som inträdesbiljett. Ni får även ett kvitto via mail som även kan användas som biljett. Biljett kan inte avbokas eller  återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

 

395 kr

En föreläsning med Torkild Sköld om personligt ledarskap dvs. hur du leder dig själv, motivation till förändring, inre arbetsglädje och inspiration till att vilja göra förändringar .

Boka tidigt pris 295 kr t.o.m 28/2. Därefter ordinarie pris. 395 kr.

Köp 5 biljetter men betala för 4 biljetter. Köp 10 biljetter men betala för 8 biljetter. Köp 15 biljetter men betala för 12 biljetter. Osv.

Torkild föreläser om personligt ledarskap och arbetsglädje och menar att oavsett om du arbetar som ledare för andra eller ej så är du alltid ansvarig ledare för ditt eget liv. Torkild anser att det finns ett direkt samband mellan eget ansvar och förändring likväl som det finns mellan tillfredställelse och resultat i så väl arbetsliv som privatliv.

Oavsett om du arbetar som egen företagare eller anställd är du alltid ledare i ditt eget liv. I denna position tar du dagligen beslut och utför handlingar som påverkar hur du utvecklar och förvaltar dig själv. Personligt ledarskap handlar om att du tar aktiva beslut, tar ansvar för dina handlingar och därmed påverkar resultatet av hur verkligheten kommer att se ut. Många gånger fokuserar ledarskapsutbildningar på att leda andra människor men egentligen börjar det med alltid oss själva. Oavsett om vi är ledare för andra eller ej så är vi alltid ledare i vårt eget liv.

Metoder och verktyg för bättre personligt ledarskap

Genom berättelser med igenkänning och aha-upplevelser delar Torkild med sig av metoder och verktyg för att bygga ett bättre personligt ledarskap – en uppgift som inte går att outsourca. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Med stort engagemang och passion ger han dig konkreta exempel att tillämpa på dig själv för att stärka ditt personliga ledarskap – effektivt, enkelt och mycket givande.

Torkild är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Han har jobbat med ledarskap i mer än 30 år både i Sverige och internationellt. Han har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där han arbetade med ledande befattningar inom Ving och från IT-branschen. I många år har Torkild arbetat med olika ledarskapsutbildningar. År 2012 blev Torkild utnämnd till ”Årets bästa nya föreläsare 2011” av riksförbundet för coacher och föreläsare.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: https://www.torkildskold.se/omdomen/

En föreläsning med massor av skratt och inspiration. 

DSC_0293

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail