Föreläsning i Ängelholm

26 februari 2018 kl 18:00 – 21:00, arrangeras av Torkild Sköld och Göran Adlén

Jarl Kulle Scenen, Skolgatan 2, Ängelholm

Vid betalning får ni ett SMS som gäller som inträdesbiljett. Ni får även ett kvitto via mail som även kan användas som biljett. Biljett kan inte avbokas eller  återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

 

395 kr

LYCKA, BERÖM OCH EN HIMLA MASSA ARBETSGLÄDJE

PERSONLIGT LEDARSKAP – en föreläsning med Torkild Sköld om att leda sig själv för motivation till förändring och inspiration till att vilja göra förändringar .

Göran Adlén med sin nya föreläsning “Framgångsbedrägeriet – revolten mot prestationssamhället”. En enormt peppande, befriande och riktigt underhållande föreläsning.

Torkild föreläser om personligt ledarskap och arbetsglädje och menar att oavsett om du arbetar som ledare för andra eller ej så är du alltid ansvarig ledare för ditt eget liv. Torkild anser att det finns ett direkt samband mellan eget ansvar och prestation likväl som det finns mellan tillfredställelse och resultat i så väl arbetsliv som privatliv. En föreläsning om personligt ledarskap, motivation till förändring och inspiration till att vilja göra förändringar. Människan är det mest unika företaget har och det enda som inte kan dupliceras av konkurrerande företag.

Torkilds föreläsning präglas av högt tempo, igenkännande berättelser och aha- upplevelser, massor av skratt och fullt av metoder att börja använda direkt i vardagen.  Med sina erfarenheter och kompetenser har han satt ihop föreläsningar som berör och inspirerar oavsett vilken bransch eller organisation han föreläser för.

Torkild är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Han har jobbat med ledarskap i mer än 30 år både i Sverige och internationellt. Han har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där han arbetade med ledande befattningar inom Ving och från IT-branschen. Sedan 2003 har Torkild arbetat med ledarskapsutbildningar. År 2012 blev Torkild utnämnd till ”Årets bästa nya föreläsare 2011” av riksförbundet för coacher och föreläsare.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: https://www.torkildskold.se/omdomen/


FRAMGÅNGSBEDRÄGERIET -revolten mot prestationssamhället med Göran Adlén
Du behöver inte hoppa på ett ben upp på Mount Everest för att vara framgångsrik, eller springa ett ultramaraton på årets enda lediga dag och du kan inte vara på topp och högprestera varenda dag året om. Du behöver inte lägga upp varenda måltid, vartenda träningspass med ständiga statusuppdateringar på Facebook och Instagram. Du behöver inte göra något, – Så skit i det du!

Det här är en viktig föreläsning om att trotsa alla måsten, om varför man faktiskt inte behöver sätta mål hela tiden, eller att man måste ha struktur i livet och inte heller måste bygga upp något personligt varumärke, inte alltid tänka så stort och mycket mer. Jag tror vi är ganska så less på att bara prestera och prestera och tyngas av alla krav som vi inte orkar leva upp till. Så gör mindre och åstadkom mer och du kommer att må så mycket bättre och samtidigt få så mycket bättre resultat.

Genom berättelser med igenkänning och aha-upplevelser delar Torkild Sköld med sig av tips och förhållningssätt för att bygga ett bättre personligt ledarskap – en uppgift som inte går att outsourca. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Efter Torkilds föreläsning har du fått massor av inspiration, skratt och tårar samt konkreta och effektiva metoder för att komma vidare på egen hand.

En föreläsning med massor av skratt och inspiration. 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail