Feedback en förutsättning för framgång

Återkoppling, eller feedback, är ett effektivt sätt att bekräfta och utveckla dina medarbetare. Bra återkoppling är konstruktiv, och har som mål att få både medarbetaren och verksamheten att växa. Det räcker inte med att bara säga ”bra jobbat”, du behöver också beskriva vad som var bra och varför. Även om de flesta är införstådda med detta är det ändå många som har svårt att både ge och ta feedback.

Feedback är svårt att både ge och få, eftersom vi är rädda för att såra andra – och för att själva bli sårade. Därför blir feedback ofta enormt emotionell för båda parter. Dessutom är det vanligt att man liksom tar sats och genom det förstärker känslan av att “nu kommer det något jobbigt”. Men så behöver det absolut inte se ut.

I denna föreläsningen berättar Torkild inte bara om hur man kan ge feedback utan han lyfter även fram de bakomliggande orsakerna till varför vi har svårt att ge och ta feedback. Detta missar många föreläsare men om vi inte förstår varför vi agerar som vi gör när det kommer till feedback så kvittar det vilka verktyg vi har för vi kan ändå inte använda dem optimalt.

Föreläsningen varar i 60 minuter och efteråt får deltagarna tillgång till ett material som de kan använda när de ska jobba med feedback.

En föreläsning som passar alla  företag och organisationer med massor av skratt och inspiration. 

Torkild är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Han har jobbat med ledarskap i mer än 30 år både i Sverige och internationellt. Han har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där han arbetade med ledande befattningar inom Ving och från IT-branschen. I många år har Torkild arbetat med olika ledarskapsutbildningar.

År 2012 blev Torkild utnämnd till ”Årets bästa nya föreläsare 2011” av riksförbundet för coacher och föreläsare. Torkild blev nyligen nominerad till stora talarpriset och är dessutom utsedd till en av landets mest populära föreläsare 2018. Nyligen blev han även utsedd till Platinum speaker.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: https://www.torkildskold.se/omdomen/


Du kan anlita mig som föreläsare till er verksamhet. Jag föreläser runt om i norden, dock endast på svenska. Är du intresserad av att anlita mig så når du mig på telefon 031- 38 37 000 eller epost boka@torkildskold.se.

Utöver det så arrangerar jag egna föreläsningar där alla kan få komma och lyssna. Mer information får du genom att Klicka här för att komma till mina aktuella öppna föreläsningar.