Egna föreläsningar

Detta är några kommentarer från mina öppna föreläsningar.

Tack för en fantastisk föreläsning.
Det är så sant som du säger, att förändringen börjar hos mig och ingen annan. Den och många andra insikter fick jag denna kväll.
Och tack för att du delar med dig av dina erfarenheter och din resa.

Monika Moravcsik

Monika om föreläsningen i Stockholm, 10 oktober 2017

Tack för en otroligt kväll med både skratt o eftertanke. Mycket som borde vara självklart för oss men som vi tyvärr har slarvat bort någonstans längst vägen, vi får jobba på att ta tillbaka vår person o lämna sakfrågorna bakom oss, bygga nya resrutter o landningsbanor. Att våga be om hjälp och att erbjuda den när vi ser att någon behöver den.
Tack för att du bjöd på dig själv o ditt o din familjs liv.

Om föreläsningen i Malmö, 12 oktober 2017

En riktigt bra föreläsning som jag kan rekommendera alla!
Väldigt givande, samt rolig. Torkild fick verkligen ens uppmärksamhet!

Louise om föreläsningen i Malmö, 12 oktober 2017

En otroligt gripande föreläsning med mycket skratt men som berör på djupet.
Tack för att du delar med dig av din bakgrund och din resa till framgång.

Anette om föreläsningen i Malmö, 12 oktober 2017

Det var en fantastisk föreläsning. Rolig och tänkvärd och som blev djup, från skratt till gråt. Det gav många tankar! Hade hela min personalgrupp med som även de var väldigt nöjda. Härlig människa att föreläsa och gav oss alla en underbar kväll. Kommer definitivt att gå på fler föreläsningar och kommer att dela med mig av denna kväll och ge fler personer möjligheten att gå på en föreläsning. Tack!

Sabina om föreläsningen i Malmö, 12 oktober 2017

Tack för en inspirerande föreläsning! Du håller uppe intresset hela tiden du föreläser. Jag tar framförallt med mig vikten av att skilja på sak och person, det är nog bland det viktigaste vi kan lära oss för att kunna lära oss känna självkärlek. Tack!:)

Ulrika om föreläsningen i Malmö, 12 oktober 2017

Härlig föreläsning! Många tankar som gick genom huvudet på vägen hem. Känns som att min hjärna varit instängd i flera år, men att det nu öppnats små luftkanaler i den som tillåter ny luft och nya tankar att sväva förbi. Känns som att en oändlig labyrint öppnats i mitt huvud, och jag vill gå runt varje hörn för att se vad som där finns, tack för det och all lycka vidare i livet önskar jag er.

Om föreläsningen i Malmö, 12 oktober 2017

En av den bästa föreläsningen jag varit på. Du är en mycket fängslande och rolig föreläsare. Lätt att förstå sammanhanget och förstå verktygen och hur jag ska tänka för att kunna leva livet, inte bara överleva. Det blir en fantastisk avslutning med din berättelse från din uppväxt och åren på Revinge... Kändes som om din föreläsning/kunskap kom från hjärtat...

Stort tack.

Corinna om föreläsningen i Malmö, 12 oktober 2017

Väldigt bra föreläsning som verkligen fick en att tänka efter kring hur man behandlar den viktigaste i livet, sig själv. Bra tips om hur man konkret kan tänka för att skapa den bästa versionen av sig själv!

Matilda om föreläsningen i Malmö, 12 oktober 2017

Fantastisk! Gick dit förutsättningslöst i min ensamhet och blev glatt överraskad!
Kommer varmt rekommendera!

Martin om föreläsningen i Malmö, 12 oktober 2017

Hej Torkild,
Din föreläsning var alldeles fantastisk, så många kloka saker som du sa som jag verkligen tagit till mig och ska tänka på i mitt liv. Ska också dela med mig av det till min familj och mina kollegor. Jag var så glad efter att ha lyssnat på din föreläsning. Tack för det! Kom gärna till Österbotten, Finland och håll en föreläsning någon gång. Vi behöver alla få en dos av Torkild Sköld 🙂

Susanne om föreläsningen i Stockholm, 10 oktober 2017

Mycket bra! Det är så lätt att skylla på andra , och att anklaga sig själv för att inte vara bra nog.
Som tonårsmamma har jag ” provat allt” lovar att inte tänka så. Jag ska leta ett nytt sätt att tackla min egen lilla kaktus
Tack för en lärorik kväll.

Helene om föreläsningen i Stockholm, 10 oktober 2017

Jag hade fördomar och låga förväntningar, men tycker att du höll. Mycket fanns att ta till sig på ett annat sätt än jag själv gjort i min resa. Det skapade en bredare palett av verktyg för att hantera tankar och känslor. En ny struktur att förhålla sig till som väcker nya möjligheter för utveckling och läkning av gamla händelser. Tack

Annika om föreläsningen i Stockholm, 10 oktober 2017

Tack för en underbar föreläsning som verkligen berörde!
Den gav mig många skratt men även djupa reflektioner och några fällda tårar.

Tobias om föreläsningen i Stockholm, 10 oktober 2017

Tack! Det var jättebra och inspirerande! Och roligt!

Ksenia om föreläsningen i Stockholm, 10 oktober 2017

Jag gillade upplägget med blandningen av seriositet, skratt och tårar. Du fångade mig och föreläsningen kändes på så sätt för kort. Mycket igenkänning i dina exempel och det var enkelt att knyta det du talade om till mig själv. Bra med inslag med övningar. Gillade verkligen gåvobrevet till min son. Säger så mycket. Också glad över att det kom med konkreta tips. Det är ganska lätt att gå inspirerad från en föreläsning och sedan tappa bort det den handlade om när vardagen tar över. Från din föreläsning fick jag med mig redskap att plocka upp direkt. Tack.

Linda om föreläsningen i Stockholm, 10 oktober 2017

Grymt bra och föreläsningen håller vad den lovar! Värt prismässigt. Föreläsaren personlig och man får en feel good känsla, full av hopp och motivation.
Rekommenderar detta till andra och kommer gärna själv tillbaka.
Mvh,
Natalie

Natali om föreläsningen i Stockholm, 10 oktober 2017

Tack för härliga 2,5 timmar med dig.
Mycket skratt, eftertanke och vilja att förändra och tänka framåt, och inte bakåt som jag varit så bra på,,, tills nu.
Hade med mig min man som sedan några månader är sjukskriven för "utmattningsssyndrom", tror han är väldigt glad att han orkade gå med mig.
Tusen tack
Kram Eva

Eva om föreläsningen i Stockholm, 10 oktober 2017

Helt underbar föreläsning! Underhållande, tänkvärda ord och alla av oss 10 som kom ifrån Uppsala gick därifrån fyllda med tankar och reflektioner av alla dina ord.
Det som berörde mig mest ikväll var just mitt "Gåvobrev". Men jag får bearbeta alla kloka ord du sa ikväll, det måste få smälta in.
Fick även en tankeställare när jag skulle beskriva mig som person, fanns inte så mycket att säga då jag plockade bort allt jag inte skulle säga. Får bearbeta det!

Tack Torkild för en mycket givande kväll!

Om föreläsningen i Stockholm, 10 oktober 2017

Jag känner mig väldigt inspirerad efter en väldigt bra föreläsning med roliga inspel, du skapar ett stort deltagande från oss i publiken.
Jag har redan hunnit informera min man om att vi ska skapa oss en egen landningsbana!

Tack för nya verktyg för en spännande framtid!

Om föreläsningen i Stockholm, 10 oktober 2017

En mycket bra föreläsning! Tydligt och enkelt budskap framfört med talande exempel. Blandningen av humorn och allvaret landade varmt i hjärtat. Jag tar med mig allt du sagt och lovar mig själv att ta ansvar för mitt eget mående. Bara jag själv kan göra förändringen!

PS tack för att du frågade om vår civilstatus så jag enkelt fick reda på att min snygga bänkgranne var sambo! 😉

Zara om föreläsningen i Stockholm, 10 oktober 2017

Hej Torkild!

Tusen tack för en helt fantastisk föreläsning i Mora! Jag har gått och sett fram emot din föreläsning sen jag bokade biljetten!
Jag älskar känslan av att man verkligen vaknar upp och inser hur korkad man egentligen är, eller nej inte Är, hur korkat man egentligen beter sig! Det är så lätt att fastna i en cirkel av onödiga beteenden, men efter jag fått ta del av din otroliga föreläsning kan jag nu välja att förändra min beteendecirkel till det bättre!

Jag ville sälja min bror på blocket en gång, jag skrev faktiskt en annons om honom och la ut. Fick dock inga mail om att någon var intresserad av att köpa honom, men en del mail om att annonsen var rolig. Vi skrattar gott åt det idag, haha 🙂

Tack än en gång och vilket fint armband jag köpte åt mig, sonen och min sambo 🙂

Åsa om föreläsningen i Mora, 5 oktober 2017

Fantastiskt intressant, inspirerande och tänkvärd föreläsning. Vissa saker du tog upp var en riktig ögonöppnare men för mig blev det mycket ett kvitto på att jag är inne på rätt spår i min roll som ledare.

Om föreläsningen i Mora, 5 oktober 2017

En mycket bra, härlig och givande föreläsning.
Har nu armbandet "Sak och person" runt min handled, ditt visitkort pryder min anslagstavla, mitt kylskåp och ett ligger tryggt i min Michel Kors plånbok.
Tack än en gång 🙂

Karin om föreläsningen i Mora, 5 oktober 2017

Fantastisk föreläsning. Många tankeställare. Tack

Eva om föreläsningen i Umeå, 4 oktober 2017

Tack Torkild för att jag fick möjlighet att komma på din föreläsning!
Den var energigivande, verklighetsbaserad, ett uppvaknande och väldigt kul.
Jag tittar framåt, jag är VD i mitt eget liv

Camilla om föreläsningen i Umeå, 4 oktober 2017

Roligt, tänkvärt och personligt. En jättebra föreläsning som alla borde ta chansen att uppleva. Tack!

Ted om föreläsningen i Umeå, 4 oktober 2017

Du fångade min uppmärksamhet under hela föreläsningen, vilket är helt fantastiskt då jag har många bollar i luften och lätt börja tänka på annat. Jag fick många nya saker att tänka på hur jag väljer att leva mitt liv.

Maria om föreläsningen i Luleå, 2 oktober 2017

Detta var en av dom absolut bästa föreläsningar jag varit på. Jag har fått en helt annan syn på saker och ting och jag kommer redan imorgon börja med mina egna nya landningsbanor. Jag fick många aha upplevelser. Många skratt blev det oxå. Tack för en superduper föreläsning. Jag kommer rekommendera dig till alla jag känner och jag vet att jag kommer att ta tillfället i akt och lyssna på dig fler gånger när tillfällena ges.

frida om föreläsningen i Luleå, 2 oktober 2017

Hej.Detta var en ren och skär fröjd. Inspirerande och samtidigt väldigt roligt.Allvarsama berättelser blandade med humor.Detta rekommenderas till all som vill utvecklas,och verkligen lära att uppskatta sig själv.Tack Torkild, du fick nog mig att se mig själv,och andra med nya infallsvinklar.

Bernt om föreläsningen i Luleå, 2 oktober 2017

Vilken inspiration och boost! Situationer/saker som kan verka självklara i min världsbild vreds om totalt för mig. Jag tar med mig allt på olika sätt och delar till min arbetsplats.

Tack för en fantastisk föreläsning! Tankarna är i snurr!

Terese om föreläsningen i Luleå, 2 oktober 2017

Tack för en fantastisk föreläsning och för att du delar med dig av så personliga situationer från ditt liv. Jag känner att jag är bättre rustad nu för att handskas med situationer i mitt liv. Jag ska i alla fall träna på det varje dag. Idag ska jag rama in ett citat från dig och sätta upp på min arbetsplats. "Från och med nu finns det ingen som är så vacker som du" Tack igen och lycka till. Hälsningar Maria

Maria om föreläsningen i Vimmerby, 25 september 2017

Jag är så otroligt nöjd och tacksam över att fått lyssna på dig. Det var många tankeställare, mycket skratt, och även allvarliga stunder som det du sa gick rakt in i hjärtat och gjorde en rörd. Berörd! Mycket av det du sa kan jag ta till mig såväl i mitt personliga ledarskap, familjelivet och arbetslivet. Mycket av det du säger behöver vi höra i unga år.

Om föreläsningen i Vimmerby, 25 september 2017

Föreläsningen var fantastisk, du bjuder på dig själv och har en berättar röst . Jag gick ifrån din föreläsning som på moln och diskuterade i bilen med mig själv hur ska jag göra nu 🙂 ÖVA , det blev mycket information så allt minns jag inte tyvärr . Lite kaffe , vatten ev en liten kaka hade inte varit helt fel !
Annars helt fantastiskt , en inspirations källa !

pernilla om föreläsningen i Vimmerby, 25 september 2017

Upplyftande och tänkvärd föreläsning. Många saker gick direkt in i mig, där jag tänkte många gånger "ja, så där gör jag".. Många tips på hur man kan tänka och agera. Bra föreläsare! Inte många lyckas hålla min koncentration helt och fullt i 2,5 timma. Men det gjorde du!

Om föreläsningen i Vimmerby, 25 september 2017

Engagerande och hoppgivande. Nu återstår bara att praktisera budskapet att bara du själv kan påverka din upplevelse av tillvaron.
Tack för inspirationen!

Om föreläsningen i Vimmerby, 25 september 2017

Tack Torkild!
För att du bjöd på dig själv, dina erfarenheter, din historia, dina misstag, ditt liv, dina drömmar, din passion, vision och din glöd!
I kväll skriver jag färdigt brevet till mig själv. Jag funderar över mina värdegrunder, mina drömmar och visioner men också vem den unika jag är utan allt annat vi identifierar oss med. I kväll blev jag den viktigaste i mitt liv. Tack!
Vänliga hälsningar Frida

Frida om föreläsningen i Vimmerby, 25 september 2017

Vilken föreläsning!!!
Mycket tänkvärd och humoristisk. Denna föreläsning borde alla gå på.

Om föreläsningen i Vimmerby, 25 september 2017

En fantastiskt givande föreläsning med både allvar och skratt. En föreläsning som lämnade mig med en stort nyfikenhet att kliva vidare framåt i livet. Ett stort tack.

Anna om föreläsningen i Vimmerby, 25 september 2017

En helt fantastisk föreläsning som väckte många tankar i det fortsatta förändringsarbetet i mitt liv. Tack

Maria om föreläsningen i Vimmerby, 25 september 2017

Jag var på föreläsningen i Västerås den 19 september. Hade hört av släkt och vänner att du skulle vara bra. Det var du inte, du var SUPERDUPER fantastiskt unikt bra. Jag har drabbats av svår sjukdom och håller på att anpassa mig till mitt nya liv. Nej jag kommer inte att dö av det jag har. Blir bara mer och mer handikappad. Redan innan hade jag kommit fram till att jag inte är min sjukdom. Jag är jag oavsett vad jag råkar ut för och jag är bra. Den tanken fick riktig näring av dig. Jag är ledare i mitt eget liv. Tar ansvar för att må så bra jag kan. Kommer att komma på någon mer föreläsning för jag tror att jag behöver höra det här resonemanget fler gånger.

Tack!

Anna-Karin om föreläsningen i Västerås, 19 september 2017

Tack för en helt underbar föreläsning med skratt och allvar, kommer att ha nytta av det både privat och i arbetslivet. Kände igen mig själv i mycket du berättade. Tack ännu en gång för en härlig kväll 🙂

Ari om föreläsningen i Örebro, 18 september 2017

Jag gick på din föreläsning med min son, 18, och hans tjej, 22. Tänkte att det är ungdomar som i första hand behöver höra inspirationsföreläsningar och inte vi trötta medelålders som ibland får det genom arbetsgivare eller fack. Och så rätt jag hade. Jag hade mycket stort utbyte av din föreläsning, men jag tror ungdomarna hade ännu större nytta av den. Vi kommer ha mycket lättare att kommunicera efter din föreläsning. Det "tar" mycket bättre om jag säger "nu går du och bär på den där stolen igen", än "sluta älta gammal skit". Eller; "nu sitter du och stirrar på handen igen!". Båda ungdomarna tyckte det var jätteroligt! Och jag med, så klart! Gnällkepsen gjorde succé på jobbet!

Maria om föreläsningen i Örebro, 18 september 2017

Mycket bra, inspirerande och givande föreläsning.

Stort tack för att du delar med dig och är så modig!

Om föreläsningen i Västerås, 19 september 2017

Jag tyckte den var jättebra. Bra tempo och väldigt underhållande även om vissa delar var väldigt allvarliga.
Betyg 5 av 5

Om föreläsningen i Västerås, 19 september 2017

Mycket tänkvärda ord, mycket inspirerande & engagerande!

Pernilla om föreläsningen i Västerås, 19 september 2017

Jättebra föreläsning.
Sån igenkänningsfaktor och kanske wakeupcall att börja leva sitt egna liv istället för att fokusera på vad alla andra vill.

Anders om föreläsningen i Västerås, 19 september 2017

Hej! Stort tack för en inspirerande föreläsning. Full med energi och kloka slutsatser. Känner mej upplyft och kanske det blev lite lättare att fortsätta vara människa./Kram

Caroline om föreläsningen i Västerås, 19 september 2017

Otroligt inspirerande, en perfekt blandning av humor och allvar!

Camilla om föreläsningen i Västerås, 19 september 2017

Hej Torkild , grymt bra! Alla människor skulle ha en Torkild i sitt liv , som skulle påminna en om att inte "falla tillbaka " i gammla tankemönster... tack ännu en gång för att du förmedlar viktiga "morötter"! Uppskattas.

Catrin om föreläsningen i Västerås, 19 september 2017