Föreläsning i Härnösand

22 januari 2018 kl 18:00 – 20:30, arrangeras av Torkild Sköld

Härnösands teater, Storgatan 9, Härnösand

Vid betalning får ni ett SMS som gäller som inträdesbiljett. Ni får även ett kvitto via mail som även kan användas som biljett. Biljett kan inte avbokas eller  återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

 

395 kr

Vinnande inre arbetsglädje – en föreläsning om självledarskap, motivation till förändring och inspiration till att vilja göra förändringar med Torkild Sköld.

Köp 5 biljetter men betala för 4 biljetter. Köp 10 biljetter men betala för 8 biljetter. Köp 15 biljetter men betala för 12 biljetter. Osv.

Torkild föreläser om självledarskap och arbetsglädje och menar att oavsett om du arbetar som ledare för andra eller ej så är du alltid ansvarig ledare för ditt eget liv. Torkild anser att det finns ett direkt samband mellan eget ansvar och prestation likväl som det finns mellan tillfredställelse och resultat i så väl arbetsliv som privatliv.

Människan är det mest unika företaget har och det enda som inte kan dupliceras av konkurrerande företag. De företag som över tid kommer lyckas bäst är de med bra medarbetarskap, stor arbetsglädje, tydlig kommunikation och med stor förändringsvilja. De kommer att ha människor som mår och presterar bra både privat och på arbetet, vilket leder till mindre stress och minskad sjukfrånvaro. De kommer att ha motiverade och glada medarbetare och de kommer att vara framtidens vinnare i en ständigt föränderlig värld.

Torkilds föreläsning präglas av högt tempo, igenkännande berättelser och aha- upplevelser, massor av skratt och fullt av metoder att börja använda direkt i vardagen.  Med sina erfarenheter och kompetenser har han satt ihop föreläsningar som berör och inspirerar oavsett vilken bransch eller organisation han föreläser för.

Torkild är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Han har jobbat med ledarskap i mer än 30 år både i Sverige och internationellt. Han har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där han arbetade med ledande befattningar inom Ving och från IT-branschen. Sedan 2003 har Torkild arbetat med ledarskapsutbildningar. År 2012 blev Torkild utnämnd till ”Årets bästa nya föreläsare 2011” av riksförbundet för coacher och föreläsare.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: http://www.torkildskold.se/omdomen/

En föreläsning med massor av skratt och inspiration. 

DSC_0293

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail